Constructorii care inca mai propun modele de masini monospace

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Constructorii care inca mai propun modele de masini monospace

Masinile monospace au inlocuit modelele de berline traditionale in anii 2000. La ora actuala, masinile SUV sunt cele care domina piata, dar unii constructori inca mai continua sa propuna aceste modele de masini. Ce modele de masini monospace poti deci cumpara in 2021/2022?
BMW seria 2 Active Tourer. Masinile monospace cu rotile din fata motrice nu prea se gaseste in ADN-ul marcii BMW. Si totusi, masina Active Tourer a stiut cum sa isi gaseasca un loc in gama bavareza si clientii sai in Europa.

Modelul chiar a fost reinnoit, chiar daca unii credeau ca va fi retrasa de pe piata. Mult mai moderna la interior a doua generatie promite sa fie la fel de buna pe sosea.

Deoarece BMW nu a schimbat mare lucru din reteta initiala. Un punct forte al masinii de a doua generatie- prezenta unei motorizari hibride reincarcabile si o transmisie integrala.

Citroen Grand C4 SpaceTourer. Este unul din rarele modele cu 7 locuri si pe benzina care inca mai este disponibil pe piata. Zilele sale sunt numarate deoarece va disparea din catalog in anul 2022. Este un vehicul familial foarte usor de condus, serios construit, confortabil si care dispune de cea mai frumoasa modularitate.

Ford S-Max/Galaxy. Dupa disparitia masinilor Seat Alhambra si Volskwagen Sharan poti alege vechiul Galaxy de la Ford. Un gigant de 4,84 metri, care poate primi pana la 7 persoane, cu un portbagaj de 300 de litri. O masina care a adoptat recent o motorizare hibrida 2.5 de 190 de cai si care devine in acest caz, o exceptie. S-Max este o versiune mai scurta a masinii Galaxy, dar tot cu 7 locuri si cu o gama similara de motorizari.

Honda Jazz. Este o citadina pentru unii, dar este si o masina monospace de dimensiuni mai mici. Are o vizibilitate periferica excelenta, cele mai frumoase volume in partea din spate si o bancheta din spate care poate sa fie rabatata. Totul alaturi de un portbagaj de 300 de litri in doar 4 metri lungime.

Mercedes Classe B. Masina Classe B este fara doar si poate una din cele mai tehnice masini din cadrul grupei monospace cu un post de condus foarte digital si o oferta mecanica marcata de hibridarea reincarcabila.

Renault Scenic/Espace. Anul viitor, Scenic si Espace vor disparea de pe piata fiind inlocuite de alte modele de masini SUV. Foarte pacat, deoarece Scenic are o multime de argumente in favoarea sa: este foarte reusita din punct de vedere estetic, este foarte placuta la condus si habitabila.

Volskwagen Touran. Nu putem sa nu amintim Touranul, care are un viitor compromise datorita apartiei pe piata a masinilor electrice, ID Buzz va inlocui deci masina familiala in anii ce vor veni. Disponibila cu 5 sau 7 locuri si cu o alegere interesanta in ceea ce priveste motorizarile/cutiile este o alegere care inca se mai recomanda.

Dacia Jogger. Chiar daca nu seamana cu un monospace, se comporta ca si unul. Mai ales ca va deveni cel mai ieftin vehicul familial de pe piata.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *