Chevrolet Equinox 2022- cinci lucruri pe care trebuie sa le stii

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Chevrolet Equinox 2022- cinci lucruri pe care trebuie sa le stii

O masina restilizata si reimprospatata cu un an intarziere din cauza pandemiei cu Covid-19, masina Chevrolet Equinox primeste o actualizare estetica, dar si tehnologica pentru anul 2022.

Iata deci care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre aceasta masina.

Un design actualizat. Modelului Equinox i-au fost aduse cateva schimbari estetice mai ales cu o parte din fata redesenat. Farurile LED ramana cu o forma similara chiar daca par putin mai subtiri.

Calandrul este si el mai dinamic, conform Chevrolet si carenajele care se afla in fata si in spate sau fost revizuite si ele.

Versiunea RS este si ea de acum inainte disponibila in gama Equinox. Aceasta noua versiune adauga o serie de elemente noi de design. La exterior, calandrul este in nuante de negru lacuit, jantele masoara 15 inchi si emblemele sunt si ele negre.

La bord, inauntru, regasim unele semnaturi stilistice, cum ar fi schimbatorul de viteze RS, dar si detaliile rosii de pe scaune sau de pe volan. De altfel, varianta Premier va primi si ea o actualizare estetica care include printre altele si un calandru in nuante de negru lacuit cu garnituri cromate.

Un singur motor in meniu. Masina Equinox 2022 este dotata cu un singur motor de patru cilindri cu turbocompresie de 1, 5 litri. Acesta are 170 de cai si 203 lp-pi. Totul este completat de o transmisie cu sase rapoarte.

In ceea ce priveste consumul, versiunile cu roti motrice au inregistrat o latura de 8,4 L/100 km in timp ce versiunile cu tractiune integrala ajung pana la 8,8 L/100 km.

O masina SUV extrem de practica. Fiind o masina SUV compacta, Chevrolet Equinox poate primi maxim 5 pasageri. In ceea ce priveste spatiul de incarcare, portbagajul are un volum de 846 litri. Rabatand scaunele, capacitatea merge pana la 1809 litri. Bancheta este separata 60/40.

Un habitaclu foarte modern. Masina SUV de la marca Chevrolet urmareste cele mai recente tendinte de pe piata si integreaza numeroase comoditati si tehnologii. Regasim aici un ecran de 3,5 inchi care se afla pe tabloul de bord.

Partea de infodivertisment este oferita in ceea ce o priveste, de serie, cu un ecran de 7 inchi. Variantele intermediare au si versiunea de 8 inchi si cele mai performante pot avea acelasi ecran, dar in versiune HD.

Aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto functioneaza wireless in versiunea de serie. Canalul hi-fi Bose si reincarcarea prin inductie pentru telefonul mobil sunt optionale.

O multime de tehnologii pentru siguranta. Masina SUV este livrata in serie cu o multime de tehnologii care ajuta la condus. Martorul de distanta cu vehiculul care o precedeaza, franare automata de urgenta, franarea pentru detectarea pietonilor in fata, alerta de coliziune si farurile IntelliBeam.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *