Sea-Doo Wake 170 ’21 – Experiențe de neuitat pe mare

img
Home / Stiri si noutati auto / Sea-Doo Wake 170 ’21 – Experiențe de neuitat pe mare
/
9 Views

Fie că soarele este pe cer sau pe orizont se observă doar nori, fie că apa mării este rece sau caldă, o plimbare cu skijet-ul este o variantă ideală pentru orice perioadă din zi. Departe de agitația și aglomerația de pe mal, te poți urca pe un skijet și te poți aventura în larg, unde aventura și adrenalina să fie la ea acasă. Dacă vrei ca și tu să trăiești o experiență de vis în largul mării, lasă-te condus de valuri și achiziționează-ți propriul tău ATV de la dealerii autorizați ATVRom Constanta.

Cum să îți alegi skijetul perfect

Preferințele pot alterna de la persoană la persoană, deci nu putem știi exact care este skijetul 100% compatibil cu tine. Cu toate acestea, dacă ar fi să ne luăm ca punct de reper recenziile și părerile altor pasionați de sporturi pe apă, se pare că Sea-Doo Wake 170 ’21 se află în topul preferințelor cumpărătorilor. Cu un design modern și nuanțat într-o paleta de culori în ton cu limpezimea apei, acest model îți vă oferi cu siguranță prilejul să îți faci o amintire frumoasă.

Putere și confort

Sea-Doo Wake 170 ’21 dispune de o motorizare puternică, menită în a învinge chiar și cele mai dure valuri, având un motor Rotax 1630 HO ACE, 1.630cc, care dezvoltă până la 170 cai putere, cu iTC. Scopul acestui vehicul este de a te ajuta cât mai mult să te relaxezi. Așadar, confortul este pus pe primul loc, iar pentru o comunicare mai ușoară între pilot și skijet, compania producătoare a apelat la un ceas de bord cu display digital1 de 4.5’’, pe care sunt afișate funcțiile principale, precum vitezometrul, RPM, ceas, display VTS™, indicator ore de funcționare, indicator temperatură apă, Mod Sport, Eco, Slow, Ski. În plus, pentru o susținere mai bună și mai stabilă, modelul vine la pachet cu o bretea șa pentru susținerea pasagerului și mânere ghidon cu susținere pentru palme. Pachetul Wake îți oferă chiar și mai multe configurații ce vor face drumul mai ușor, de la placă Wake detașabilă, treaptă îmbarcare și stâlp Ski retractabil cu sistem LinQ, până la Mod Ski de păstrare constantă a vitezei.

image002

Măsuri de siguranță

Adrenalina pe un astfel de vehicul va ajunge la cote maxime. Însă, trebuie să fi conștient că te expui și unor riscuri ce pot vătăma viața. Așadar, pentru a reduce aceste riscuri la minim, pentru a te afla în siguranță și chiar pentru a te simți cât mai confortabil, asigură-te că porți echipamentul recomandat pentru pilotarea unui skijet: o vestă de flotabilitate, un costum neopren și încălțăminte pentru apă. Cu toate acestea, echiparea eficace nu te poate feri în totalitate în cazul unor accidente, deci condu prudent chiar, deoarece în mare pot fi obstacole neașteptate, precum oameni care se aventurează în larg, balize sau chiar roci. Oglinzile cu unghi larg te vor ajuta să dispui de o mai mare vizibilitate, oferindu-ți ocazia să observi orice piedică din timp, pentru a reuși să o eviți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *