CFMOTO UForce 550 ’21 – Un SXS cu caracter utilitar

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / CFMOTO UForce 550 ’21 – Un SXS cu caracter utilitar

CFMOTO UForce 550 ’21 poate fi atât un partener ideal pentru a te ajuta în treburile din preajma gospodăriei tale, cât și pentru a te distra. Acesta are un caracter utilitar pronunțat, însă poate fi la fel de ușor folosit și în scopuri recreaționale. El este configurat și echipat pentru a te conduce în zone greu accesibile, și a te ajuta să îndeplinești sarcini cu o dificultate medie. Dacă și tu ai nevoie de un astfel de partener pe patru roti, îți poți achiziționa propriul tău SXS din magazinele fizice și online ale dealerilor oficiali ATVRom Arad.

Caracteristici tehnice

CFMOTO CForce 550 ’21 vine la pachet cu un motor într-un cilindru, 4 timpi, SOHC, EFI, 495cmc, cu o putere de 39 de CP, cuplat la o cutie de viteze automată CVT. Suspensiile față/spate sunt cu braț dublu de tip A, iar frânele spate/față sunt hidraulice pe disc. Acest pachet premium mai include și troliu, amortizoare pe gaz și CVTech. Rezervorul este unul încăpător, de până la 26 de litri și oferă o autonomie ridicată.

Design

Acest Side by Side dispune de un design modern, compact și atractiv. Dimensiunile acestuia sunt de 2980 mm lungime, 1465 mm lățime, 1850 mm, gardă la sol de 260 mm și o greutate de 556 KG. Aceste dimensiuni fac din model unul masiv, care își arată prin aspectul său puterea. El vine în culorile orange, camuflaj și albastru, iar jantele sunt din aluminiu, de 14 inch. Cât despre anvelope, cele din față corespund modelului 26×9-14, iar cele din spate 26×11-14.

Cum poți conduce acest vehicul?

CFMOTO CForce 550 ’21 este un model ușor de manevrat, datorită caracteristicilor sale avansate. Pentru a putea să conduci un astfel de vehicul vei avea nevoie de un carnet de categoria B. Va trebui ca mai întăi să îți înmatriculezi vehiculul la primăria din raza teritorială a domiciliului tău, deoarece acesta are o omologare T1. Vei obține numere cu cifre și litere negre, pe fond galben.

Preț accesibil

Modelul dă dovadă de o calitate maximă, specifică companiei CFMOTO. Prețul este unul foarte corect, deoarece acest vehicul te va ajuta ca în timp să-ți scoți înapoi banii pe care i-ai investit în el. Acesta poate fi achiziționat chiar și în rate și vei dispune de asemenea de o garanție de până la 3 ani.

Accesorii și echipament

Datorită caracterului său utilitar, acesta poate fi cuplat la diferite accesorii pe care tu ți le poți achiziționa separat și care îți vor face treaba cu mult mai ușoară. De asemenea, nu uita să porți și echipamentul adecvat pentru a conduce un astfel de vehicul, precum cască, costum și cizme. Acestea vor adăuga un plus de siguranță, iar experiența ta va fi una cât mai bună.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui partener care să își îndeplinească atât rolurile utilitare, cât și recreaționale, CFMOTO UForce 550 ’21 va fi alegerea ideală pentru tine.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *