Cele mai asteptate modele de masini electrice ale anului 2020

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Cele mai asteptate modele de masini electrice ale anului 2020

Mai mult ca niciodata, anul 2020 va fi cel al masinilor electrice. Si noutatile vor fi foarte multe de-a lungul intregului an. Iata insa care sunt cele mai interesante si cele mai asteptate modele de masini electrice ale anului 2020.

Audi e-tron Sportback, primavara anului 2020. Masina Audi e-tron va fi in curand disponibila si in varianta coupé. La fel ca si versiunea e-tron normala, versiunea sportback este si ea disponibila cu doua versiuni de motor 50 quattro si 55 quattro. Lansarea pe piata este prevazuta pentru primavara anului 2020.

Fiat 500, versiunea electrica, in iulie 2020. Deocamdata nu se stiu foarte multe lucruri despre noua masina electrica de la Fiat chiar daca data lansarii sale pe piata este deja fixata. Masina va fi bazata pe o noua platforma special conceputa pentru masinile electrice, poate ca aceeasi pe care este gandita si si Fiat Centoventi.

Ford Mustang Mach-E, la sfarsitul anului 2020.  Masina SUV electrica are aproape aceeasi marime ca si o Skoda Kodiaq, cu o lungime de 4,70 de metri. Exista doua versiuni de baterie si variante cu propulsie. Autonomia sa poate sa ajunga pana la 600 de km.

Honda e, la inceputul anului 2020. Masina Honda e are un look foarte reusit. La exterior, designerii au optat pentru un look foarte retro in timp ce la interior, masina japoneza ofera ecrane mari si finisaje din lemn. Sunt propuse doua versiuni cu o putere de 136 si 154 de ch.

Mazda MX-30. Prima masina electrica de la Mazda se numeste MX-30 si este vorba despre un SUV, nu despre un roadster. Si un lucru destul de ciudat- masina are o autonomie de doar 200 de km. Deci se poate folosi ca o a doua masina, una de rezerva.

Mercedes EQA. Inca nu avem prea multe imagini cu aceasta masina. Stim insa ca autonomia sa va fi de peste 450 de km.

Opel Corsa-e, primavara anului 2020. Masina Peugeot 208 poarta denumirea de e in fata, Opel in spate. Dar cele doua masini sunt destul de asemanatoare. Datele de accelerare -8,1 secunde pe 100 de km -h si viteza de varf sunt identice.

Porsche Taycan la sfarsitul anului 2020. Masina electrica de la Porsche are o putere anuntata de pana la 450 de km.

Seat Mii electric. Are o motorizare exact ca si Skoda si o putere maxima de 61 de kw. Va aparea si o versiune de la Seat, Seat El-Born, dar deocamdata exosta o poza doar cu prototipul. Aceasta va folosi aceeasi tehnologie ca si verisoara sa, Volskwagen ID3.

Peugeot e-208. Noua masina de la Peugeot va fi lansata in februarie si va oferi o autonomie de 340 de km. Este mai lunga decat masina Honda, cu cei 4,05 metri ai sai si cu o tractiune in fata. Motorul electric dezvolta un maximum de 136 ch.

Peugeot e-2008, primavara anului 2008. Masina electrica 2008 este si ea disponibila cu propulsie electrica. Caracteristicile tehnice sunt similare cu cele ale masinii e-208, dar volumul portbagajului este aici mai important.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *