Cel mai mic SUV de la Skoda devine si mai atractiv

img
Home / Stiri si noutati auto / Cel mai mic SUV de la Skoda devine si mai atractiv

In premiera, Skoda ofera acest nivel de echipare pe un SUV. Este disponibil alaturi de orice motorizare din gama. Farurile sunt Full LED inca din gama standard. Constructorul ceh de automobile a anuntat recent lansarea lui Kamiq Scoutline. Este prima data cand Skoda vine cu acest nivel de echipare pentru un SUV.

Skoda a lansat cel mai mic SUV din gama anul trecut odata cu Salonul Auto de la Geneva. Pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, constructorul din Mlada Boleslav le-a pregatit o surpriza fanilor din intreaga lume. Este vorba despre un nivel de echipare Scoutline, oferit in premiera mondiala pe un SUV. Vestea buna este ca acesta se va putea comanda impreuna cu orice motorizare din gama Kamiq, una care include unitati pe benzina si diesel, cu puteri cuprinse intre 90 si 150 CP.

Noul model, Skoda Kamiq Scoutline se deosebeste de celelalte modele de pe piata si din gama prin cateva detalii estetice specifice : elemente din plastic negru pentru pragurile laterale si aripi, un difuzor cu un design nou nout, geamuri spate fumurii, faruri Full LED si in varianta standard si rame cromate. Mai avem un set de jante cu diametrul de 17 inchi. Optional, doritorii vor putea opta pentru jantele Crater de 18 inchi.

In privinta habitaclului acestui model, pasagerii urmeaza sa regaseasca o tapiterie special conceputa, din ThermoFlux si din panza microfibra, accesorii din plastic insa care imita textura lemnului de frasin, un volan si un schimbator imbracate in piele, lumina ambientala in trei nuante si elemente cromate pentru gurile de aerisire.

Plafonul din panza neagra este si el inclus pe lista cu dotarile optionale.

Dupa cum spuneam mai sus, noua Skoda Kamiq Scoutline va putea fi admirata live in luna martie a acestui an, atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la Geneva.

Cehii au publicat pentru moment doar unele imagini din exterior, drept urmare va trebui sa mai asteptam putin pentru a vedea interiorul acestui nou model. Din experientele anterioare Scoutline, ne asteptam sa gasim, dupa cum spuneam si mai sus, scaunele ThermoFlux, apoi volanul, schimbatorul de viteze si levierul franei de mana – imbracate in piele si pedalierul se fie de culoare argintie. Ca si la exterior, habitaclul va primi ornamente cromate (cel mai probabil in jurul aeratoarelor).

Skoda Kamiq Scoutline va fi disponibila in toate versiunile de motorizare pe care le gasim si pe Kamiq-ul standard; de mai multe informatii – si, fireste, imagini – cu noul Kamiq Scoutline vom avea parte la Geneva 2020.

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *