Ce model de SUV vei alege in 2020?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Ce model de SUV vei alege in 2020?

Chiar daca modelele de masini citadine sunt foarte apreciata si sunt foarte bine vandute, masinile SUV reusesc si ele sa se impuna iar modelele lor nu incenteaza sa ne suprina tot mai mult in fiecare zi.

Da, masinile SUV au vantul in pupa. Si pentru a raspunde cererii, care este din ce in ce mai importanta, constructorii vor lansa o multime de modele in anul 2020.

Ce model de SUV poti deci alege in 2020?

Peugeot 3008 si 5008. Peugeot 3008 este cea mai compacta masina vanduta in anul 2029. acest model nou cu un design afirmat adopta si el o noua motorizare hibrida numita Hybrid 4. De notat ca aici este vorba despre o tehnologie hibrida reincarcabila care permite rularea in modul suta la suta electric pe o distanta mai importanta. Iar pentru famiile care vor avea nevoie de mai mult loc, este disponibil modelul 5008, care este putin mai lung si mai spatios.

Dacia Duster. Putin mai indepartat de tarifele pe care le propune masina Peugeot, modelul de Dacia Duster se afla si el in topul vanzarilor. Masina SUV low-cost a grupului Renault a reusit sa se impun gratie tarifelor sale foarte agresive in ciuda carora promite insa o prestatie foarte buna.

Renault Kadjar. Renault Kadjar imparte aceeasi platfoma cu celebra si populara Nissan Qashqai. In interior, prezinta un habitaclu tipic pentru actuala gama a marcii, cu scaune mari si foarte confortabile, dar si posibilitatea de a avea un ecran mare, tactil,in centrul bordului. Spatioasa, modulabila si confortabila, aceasta masina reuseste sa se impuna drept cea mai buna alegere in cea mai vasta oferta a vehiculelor familiale.

Citroën A5 Aircross. O rivala direct a masinii Renault, aceasta imprumuta baza tehnica a „verisoarei” sale 3008 si numele vechii berline. Deci intentiile sale sunt clare- sa devina noua masina familiala a celebrei marci, fiind cea mai buna alegere pentru cei care cauta confortul inainte de toate.

Opel Grandland X. Opel s-a sevit tot de baza 3008 pentru a propune masina Grandland X, cu o viziune insa si cu un confort tipic german. Este sobra, dar este foarte eficienta. La exterior dar si la interior, va fi pe placul celor care cred ca A5 Aircross sau 3008 sunt mult prea extravagante.

Mercedes Benz GLC. A fost in anul 2018 masina hibrida reincarcabila cea mai vanduta. Dar GLC mai are o multime de alte argumente in favoaea sa, precum un confort inegalabil, si particularitatea de a propune si o versiune mai clasica.

Alfa Romeo Stelvio. Este o masina foarte originala, un motiv ce ar putea explica succesul sau pe piata masinilor SUV premium. Are un stil si o sportivitate tipic italienesti, care se pot interpreta atat prin designul caroseriei sale, cat si prin conceperea habitaclului sau.

Mazda CX-5. Mai accesibila si nu atat de extravaganta, masina Mazda MX-5 poseda un punct in comun cu Alfa Romeo Stelvio- este vorba despre o masina care pune in prim plan persoana care o conduce. Dar dispune si de o calitate excelenta in ceea ce proveste fabricarea sa si de un habitaclu primitor si confortabil.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *