Ce berlina vei alege in anul 2020?

img
Home / Stiri si noutati auto / Ce berlina vei alege in anul 2020?

Chiar daca aceste masini sunt putin eclipsate de modelele de masini SUV sau crossover care sunt din ce in ce mai populare in ceea ce priveste vanzarile, masinile berline reprezinta inca o alegere foarte buna. Sunt o solutie excelenta care raspund nevoilor multor persoane

Iata care sunt insa cele mai bune alegeri pe catre le poti face in anul 2020.

Peugeot 308. Masina care se vinde cel mai bine in segmentul berlinelor compacte, a stiut cum sa seduca publicul datorita unui comportament pe drum extrem de dinamic, cu un design sobru dar modern si cu o calitate pe masura. Interiorul este foarte spatios si portbagajul are un volum de pana la 420 de litri.

Renault Megane. Pentru a tine piept masinii Peugeot 308, masina Renault Megane propune preturi similare cu aceasta si si dimensiuni apropiate, propunand un portbagaj de 432 de litri. Dar propune de asemenea si o versiune mai sportiva, adica celebra Renault Megane R. S cu cei 250 CP ai sai.

Volskwagen Golf. O regina in categoria sa pe piata Europeana, aceasta masina, cu cea de-a saptea sa generatie are finisaje impecabile si cele mai recente inovatii tehnologice. In plus, propune o motorizare pe benzina, diesel, electrica si hibrida reincarcabila.

Fiat Tipo. Din gama berlinelor low-cost, masina Fiat Tipp poseda esentialul echipamentelor moderne pe care le poate poseda o masina de familie si chiar propune luxul de a propune trei tipuri de caroserii diferite. Habitaclul este spatios si propune un portbagaj de 440 de litri.

Dacia Logan. Un alt pionier in materie de masini low-cost, Dacia Logan reutilizeaza baza altor vehicule din gama Renault dar si piese dezvoltate pentru alte vehicule. Rezultatul- preturi mult mai mici decat la conceurenta, dar cu o calitate pe masura.

Peugeot 508. Conceputa pentru a inlocui varianta 407, aceasta masina satisface nostalgiici masinii 607 si se potriveste de minune strategiei marcii de a fi cat mai sus pe piata. Are un veritabil aspect premium si accentul a fost pus pe un design foarte afirmat. Si chair daca este foare frumoasa, nu uita sa fie si foarte practica in acelasi timp- are un habitaclu spatios cu patru locuri confortabil iar accesul al portbagaj se face printr-un haion destul de mare.

Skoda Superb. Verisoara tehnica a masinii VW Passat, Skoda Superb este marea berlina rutiera a constructorului ceh. La exterior, joaca clar cartea sobiretatii, dar poate sa fie aleasa si dintr-o gama mare de culori precum rosul viu sau galben dragon. Are portiere lungi care faciliteaza accesul pasagerilor si dispune de un spatiu impresionant la interior.

Tesla Model 3. Este un model electric de berlina pentru anul 2020 cu un habitaclu care pune accentul pe minimalism fata de sora sa mai mare, Model S. Propune numeroase gadgeturi amuzante si este remarcabil in ceea ce priveste performantele.

Hyundai Ioniq. Este o solutie destul de interesanta, prezenta deja pe piata de ceva vreme cu trei tipuri de variante adaptate tuturor utilizarilor, bugetelor si gusturilor. Constructorul prefera insa o versiune mai conservatoare propunand clientelei o tranzitie mai blanda inspre variantele electrice.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *