Noutatile auto pe care trebuie sa le urmaresti in anul 2020

img
Home / Stiri si noutati auto / Noutatile auto pe care trebuie sa le urmaresti in anul 2020

In acest an, iubitorii de automobile se vor delecta cu peste 150 de modele noi de masini in acest debut de deceniu. Dar printre ele, exista cateva modele care iti vor retine cu siguranta atentia.

Viitoare best-sellere sau embleme ale unei generatii, iata care sunt noutatile care vor anima anul 2020.

Alfa Romeo Tonale, la sfarsitul anului 2020. In luna martie a anului trecut a fost cea mai frumoasa supriza de la Salonul Auto de la Geneva. S-a dezvaluit sub forma unei showcar cu formele foarte apropiate de cele ale versiunii definitive. Cu o lungime de 4, 40 metri, este cea mai scurta fata de Tiguan sau fata de Puegeot 3008. Iar la fel ca si masina Peugeot, marca italiana se va dota si cu un model hibrid reincarcabil.

Aston Martin DBx, la sfarsitul anului 2020. Este vorba despre o masina foarte frumoasa din punct de vedere estetic. Are o lungime de 5,03 m si o forta de tractiune ce se datoreaza unui V8 4.0 Biturbo de 550 ch, de origine de la Mercedes, asociata unei cutiti automate.

Citroën GS, toamna anului 2020. De vreo zece ani, aceasta marca se impune cu dificultate pe piata in fata modelelor de Golf sau de Peugeot 308. Se oare ca in acest an si-a propus sa revina in forta, cu un model foarte original si foarte stilat.

Dacia Sandero, toamna anului 2020. Se zvoneste ca aceasta a treia versiune se va baza pe platforma CMF-B, care a fost inaugurata de catre Clio 5. va fi deci un veritabil tur de forta pentru Renault care isi doreste foarte mult sa mentina un echilibru perfect intre modernizare si scaderea costurilor.

DS 9, toamna anului 2020. Acest model statuar de berlina de la DS se va produce pana la urma, se pare, pe sol chinezesc, dupa cum era prevazut initial. Dar, va fi cu siguranta comercializata mai mult pe sol european din cauza insuccesului aceste marci in China. Cariera acestui sedan va fi deci presarata de obstacle chiar daca promite foarte mult. Incepanc cu gabaritul sau care va ajunge pana la 4,93 de metri care este echivalentul unui BMW Seria 5, facand din ea berlina franceza cea mai lunga produsa vreodata.

Ford Mustang Match – E. pentru a contra sosirea noului model Tesla Model Y, marca Mustang este gata sa sacrifice logo-ul. Dar imaginea plina de antren, de muschi si foarte impunatoare este de miza si pentru acest nou model SUV 100% electric.

Land Rover defender, primavara anului 2020. Are valuri vintage dar o caroserie foarte puternica si tehnologii foarte moderne.

Mercedes GLA, primavara anului 2020. O masina care trece de la berlina la veritabilul rang de SUV pentru a se apropia mai mult de standardele unui BMW X1.

Nissan Qashqai. O masina care se va moderniza datorita platformei CMF, a recentelor Clio, Captur si Juke. In ceea ce priveste gabaritul se doreste sa se apropie de Tiguan s de Pugeot 3008.

Opel Mokka X. Este un model farte frumos in ceea ce priveste stilul, care se inspira la caroserie din elementele concept carului Opel GT X Experimental.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *