Ce model de SUV sa alegi in 2021? Cateva modele care ies in evidenta

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Ce model de SUV sa alegi in 2021? Cateva modele care ies in evidenta

Modelele de SUV au invadat de ceva vreme strazile. O popularitate din ce in ce mai mare, intretinuta de constructori, care prezinta modele din ce in ce mai variate, mai frumoase si mai performante.

Iata in acest articol o selectie de masini SUV care merita toata atentia ta.

Dacia Duster GPL, cea mai economica. Aparuta pe piata in 2017, Dacia Duster a beneficiat recent de o restilizare. Un lifting care a pus accentul mai ales pe semnatura sa luminoasa. Acest SUV compact nu schimba insa fondul si continua sa propuna cele mai bune prestatii la tarife care sunt fara doar si poate, cele mai competitive de pe piata. In ceea ce priveste motorizarile, oferta este foarte buna si in acest caz- un diesel de 115 cai, 3 motoare pe benzina de 3 cilindri- de 90 de cai, Tce, 130 si 150 de cai. Versiunea GPL este si ea una extrem de interesanta.

Ford Puma ST. Deja foarte simpatica la condus in versiunea normala, masina Ford Puma este sim ai interesanta in versiunea ST. SUV-ul si sportivitatea merg foarte rar impreuna, dar de aceasta data se pare ca avem de a face aici cu un pariu reusit. Are jante de 19 inchi si este o masina foarte agila.

Cutia sa manuala are sase viteze, este bine ghidata si suficient de rapida. Am putea spune ca nu are niciun cocurent in ceea ce o priveste.
Renault Arkana, o masina deosebita. Chiar daca este inspirata de Captur, masina Arkana, de 4, 57 metri, o depaseste pe Kadjar, de 4,49 metri, oferind un spatiu generos mai ales pentru pasagerii din spate si pentru portbagaj. Arkana are si o caroserie mai dinamica si are calitati rutiere onorabile, cu 1.3 Tce 140 microhibrid – hibridul E-Tech 145 fiind un nou venit.

Hyundai Tucson, cea mai completa masina. Este foarte usor de condus, este o masina foarte echilibrata, care raspunde foarte bine la comenzi, la frane mai ales si care este foarte bine insonorizata. Are o multime de calitati si o vasta alegere in ceea ce priveste motorizarile. Este disponibila in variantele pe benzina, Diesel, hibrida si hibrida reincarcabila.

Citroen C5 Aircross. Este o masina foarte confortabila si afiseaza cele mai rezonabile tarife, incepand cu 26450 de euro, varianta Pure Tech 130 pe benzina si 28000 de euro pentru Diesel Blue HDi 130.

Kia Niro, Hybrid, cea mai sobra. Kia Niro este o alegere foarte buna in materie de masini hybrid. Si la un buget foarte rezonabil, care porneste de la 29190 de euro. Asociaza un motor de 1.6 pe benzina de 105 cai la un bloc electric de 44 de cai si o baterie de 1,56 kWh. Este mai mult decat suficient pentru viata de zi cu zi chiar daca nu ar trebui sa te astepti la unele miracole pe autostrada mai ales. Este cel mai sobru model de SUV pur si simplu. Este la fel ca o citadina, dar putin mai polivalenta.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *