Care sunt masinile electrice cele mai asteptate in anul 2022?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Care sunt masinile electrice cele mai asteptate in anul 2022?

Masinile electrice sunt din ce in ce mai populare in lumea intreaga, oferind o alternativa ecologica celor care au nevoie de o masina. Iar in anul 2022 cea mai diversificata oferta este propusa celor care vor sa faca acest pas si sa isi schimbe masina.

Iata deci care sunt cele mai asteptate modele de masini electrice din anul 2022.

Ford Mustang Mach- E. Mustang este fara doar si poate, unul din cele mai mitice modele de la Ford. Si face acum si el saltul inspre masini electrice, cu Mach-E, propunand o varianta total diferita. Este o masina care ofera performante exceptionale si un design care atrage, fara doar si poate. Are un design iconic si agresiv, foarte impozant si sportiv care o face sa se distinga de alte modele electrice prezente pe piata. Iar masina poate sa ajunga la o impresionanta autonomie de 500 de km.

Aceasta versiune este cea mai puternica din gama sa, dar si cea care ofera cea mai buna acceleratie in ceea ce priveste modelele de Mustang din Europa. Trece de la o la 100 de km pe ora in doar 3, 7 secunde. Habitaclul sau este atat elegant, cat si sportiv, gratie scaunelor Ford performance.

BMW I4. In anul 2022, noutatea de la BMW, va putea fara doar si poate rivaliza cu Tesla 3, propunand o autonomie in jur de 500 de km.

Este vorba despre BMW I4. Are un design elegant, un calandru plin, optice specifice si detalii albastre care subliniaza apartenenta sa la familia electricelor.

In plus, masina este mai sportive ca niciodata. Are elemente aerodinamice si accente albastre care pun cel mai bine in lumina natura sa electrica. Mai dinamica, mai eficienta si mai inovatoare ca niciodata, are tehnologia BMW eDrive de a cincea generatie.

Chiar daca finisajele sau versiunile sale nu sunt inca anuntate, preturile de baza sunt deja stiute:

BMW i4 EDrive40: 59 700 de euro.

BMW i4M50: 71650 de euro.

GMC Hummer EV. Hummer este o masina care a marcat pe vremuri generatiile si revine acum in forta cu o versiune 100% electrica. Versiunea camioneta va avea o autonomie in jur de 560 de km. Dar, va fi propusa si o versiune SUV, cu o autonomie in jur de 480 de km.
Un pick-up cabriolet extrem de puternic. In ceea ce priveste dimensiunile, Hummer nu se joca si propune o masina cu o lungime de 5,51 metri si o latime de peste 2,20 metri.

Masina este dotata cu panouri care se pot deschide si care permit traseuri cu parul in vant. Ajunge de la 0 la 100 de km pe ora in mai putin de 3 secunde in cea mai puternica versiune.

Cele trei motoare de la seria speciala de lansare Edition 1, au impreuna 1.014 cai si GMC anunta si 15.592 Nm.

Rotile din fata si din spate se invart in sen contrar la o viteza mai mica pentru o mai buna maniabilitate si in acelasi sens la o viteza mai mare pentru a optimiza stabilitatea.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *