Care este cea mai buna masina citadina electrica in 2021?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Care este cea mai buna masina citadina electrica in 2021?

Esti in cautarea unei masini electrice si vrei sa contribui si tu la protejarea mediului? Piata masinilor citadine electrice este in continua miscare si crestere si reprezinta o concurenta importanta in fata celorlalte modele de masini.

Iata care sunt cele mai bune modele de masini citadine electrice pe care sa le alegi.

BMWi3. Lansata la sfarsitul anului 2013, aceasta masina se poate distinge fata de celelalte modele. Este un pionier al modelelor de masini electrice, cu un design futurist si cu un interior cu cele mai ingrijite finisaje. Are si materiale nobile in constructia sa. Este foarte practica si foarte polivalenta si se poate fofila peste tot datorita lungimii sale de 4 metri.

De asemenea, are 170 de cai si o autonomie ce merge de la 154 la 324 de km.

Fiat 500 electric. Este prima masina electrica a constructorului italian. Este comercializata din primavara anului 2020 si noua generatie promite o autonomie de pana la 320 de km. Este ambasadoarea stilului italian si in mod evident, nu emite particule de CO2.

Mini Cooper SE. Are numeroase puncta in comun cu masina Fiat 500. Sunt modele de referinta in ceea ce priveste gama de masini electrice si sunt versiuni foarte cerute. Propune pana la 232 de km autonomie.

Peugeot e-208. A fost aleasa masina anului 2020 si face parte inca din cadrul celor mai bune masini citadine electrice de la ora actuala. Daca la prima vedere este imposibil sa o diferentiem de surorile sale termice, se poate regasi sub capota sa, totusi, un motor cu o putere de 136 de cai cu un acumulator de 50 de kWh. Bateria sa este de 46kWh. Cu o autonomie electrica mixta de 340 de km, este cea mai buna alternativa la Renault Zoe. Este in acelasi timp, o masina electrica foarte potrivita pentru autostrada.

Skoda Citigo e iV. Este masina citadina electrica cea mai ieftina de pe piata. Are o baterie de 36,8 kWh care este mai mult decat de ajuns pentru marimea sa mica. Vine cu un bun compromis intre dinamism si confort si autonomia sa de 265 de km, chiar daca ti se pare lejera, merita sa fie incercata.

Este cea mai buna alegere pentru cei care sunt in cautarea unei masini practice pentru deplasarile din viata de zi cu zi.

Volskwagen e-Up! 2.0. Propune o autonomie mai mare ca niciodata si posibilitatea de a face pana la 260 de km. Este o masina electrica care a beneficiat de o restilizare totala in 2020, un lucru care i-a permis sa beneficieze de o mai buna autonomie.

Are o baterie de 33,3 kWh si o putere de 83 de cai. Cu aceasta masina vei putea conduce cu spiritul liber, bucurandu-te de o mare placere la condus.

Masinile citadine 100% electrice sunt cele care te vor insoti prin oras si care te vor ajuta sa nu poluezi planeta, fiind in acelai timp mai putin zgomotoase fata de masinile pe benzina.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *