Audi Allroad A1 este in teste. Cum va arata viitorul mini-SUV?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Audi Allroad A1 este in teste. Cum va arata viitorul mini-SUV?

Audi Allroad A1 se vrea a fi unul din cele mai mici SUV-uri existente pe piata europeana, o versiune cu garda la sol destul de mare. Zilele trecute, un prototip a fost surprins, testand pe zapada. Testele nemtilor se desfasoara in Peninsula Scandinava. O masina care poarta lumini pe acoperis, cu anvelope de iarna de mari dimensiuni, in mare aceeasi masina ca A1.

Drept urmare, urmatorul Audi Allroad A1 pastreaza in mare proportiile unei masini citadine dar beneficiaza de o garda la sol mai mare decat in cazul modelelor precedente, de bare modificate si, chiar daca camuflajul nu lasa sa se vada acest lucru prea tare ,protectii din plastic isi vor face aparitia in egala masura, deasupra rotilor, cu scopul de a sublinia natura aventuroasa a acestei masini. Sunt, de altfel, singurele modificari notabile pe care A1 in versiune Allroad le prezinta la momentul actual.

In ciuda faptului ca este pregatit pentru suprafete mai grele decat asfaltul, A1 Allroad nu are sanse prea mari sa beneficieze de sistemul de tractiune integrala quattro, tractiunea 4X4 fiind un lucru mai rar in ceea ce priveste segmentul SUV-urilor mai mici. In ceea ce priveste capitolul motorizare aceasta masina se va baza pe propulsoarele versiunii care a fost prezentate anul trecut. In gama A1 nu se mai regasesc motoare diesel. Drept urmare, sub capota se vor regasi unitatea de 1.0 litru cu 3 cilindri, de 1,5 litri, respectiv de 2 litri cu patru cilindri, cu puteri cuprinse intre 95-200 de cai putere, toate acestea cuplate la o transmisie manuala la una automata in sapte trepte si un dublu ambreiaj. Va exista si o versiune TFSI, disponibila si cu o transmisie S tronic in sase trepte.

Audi A1 Sportback reprezinta partenerul ideal pentru un stil de viata urban. A doua generatie a modelului compact de succes se remarca prin designul sau masculin marcant cu caracteristici de raliu legendare. Habitaclul este, drept urmare, unul sportiv, conceput emotionant si personalizabil. Toate comenzile si afisajul tactil MMI disponibil in varianta optionala sunt puternic orientate spre sofer si sporesc caracterul special de cockpit. In plus, modelul A1 Allroad este dotat cu sisteme Infotainment si de asistenta pentru sofer la nivel inalt, fiind optim conectat cu lumea digitala.

Noul Audi A1 Allroad este complet pregatit pentru viitorul digital. Chiar in versiunea sa standard este dotat in versiunea de serie cu instrumente de bord complet digitalizate cu afisaj de inalta rezolutie de 10,25 inci, precum si cu un volan multifunctional. Audi virtual cockpit cu functionalitate extinsa disponibil in varianta optionala ofera o serie de informatii cuprinzatoare si versatile, cum ar fi harti de navigatie animate si grafici ale unor sisteme de asistenta pentru sofer, in campul vizual imediat al soferului. Iubitorii de muzica si acustica se vor putea bucura de un tuner pentru receptia radio digitala, sistemul audio Audi si sistemul audio premium Bang&Olufsen.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *