Achizitii sigure pe piata automobilelor in 2020

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Achizitii sigure pe piata automobilelor in 2020

Si in acest an te poti bucura de o serie de achizitii sigure care sunt disponibile pe piata masinilor noi din anul 2020. Si aici nu este vorba doar despre fiabilitate sau de calitatea constructiei, nici chiar de performante, de randament sau de spatiu de incarcare.

In acest top vrem sa punem in evidenta mai ales vehiculele din fiecare categorie care se descurca bine in toate categoriile enumerate mai sus.

Hyundai Accent. Aici vorbim despre o masina subcompacta care are performantele unei masini compacte cu o excelenta calitate in ceea ce priveste constructia si un echipament foarte generos. Nu e deci de mirare ca se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste vanzarile.

Toyota Corolla. Este o masina fiabila, foarte confortabila si chiar mai frumoasa decat vechiul model. Este chiar amuzanta la condus. Cea mai vanduta masina din istoria Toyota este chiar disponibila in versiune hibrida de cateva luni. Este deci o valoare sigura si este foarte greu de detronat.

Toyota Camry. Camry a fost considerata mereu drept o masina berlina foarte „cuminte” si foarte fiabila. Este de asemenea o masina care a fost  foarte apreciata de catre cei care conduc un taxi. Vestea cea buna este insa ca restilizarea sa din 2018 i-a insuflat un look mai sporty mai ales in versiune hibrida.

Chrysler Pacifica. Aceasta masina este deja o adevarata referinta in materie de confort, de design si de echipamente. In ceea ce priveste tehnologia sa hibrida care se poate reincarca, aceasta completeaza foarte bine lista pentru cei care vor sa faca cateva economii la pompa.

Hyundai Kona. Noua masina foarte apreciata de catre oamenii mai activi care reia modelul masinilor subcompacte cu o diferente destul de evidenta- distanta fata de sol este net superioara. Sa nu uitam nici de disponibilitatea unei tractiuni integrale pentru  majoritatea modelelor disponibile.

In versiunea sa de 1,6 litri este pe departe cea mai interesanta. Cei 175 de cai insotiti de un cuplu generos, ofera cea  mai frumoasa experienta de condus.

Subaru Outback. Unii vor spune cu siguranta ca Outback este o versiune familiala pentru berlina Legacy si chiar nu se inseala. Si totusi, constructorul a stiut cum sa diferentieze cele doua masini de-a lungul anilor, astfel incat Subaru Outback s-a transformat intr-o veritabila masina utilitara.

Toyota Rav 4. Este un SUV compact foarte popular, care are o popularitate din ce in ce mai mare si care nu risca sa se estompeze.

Restilizarea modelului a contribuit cu siguranta la asta la fel si extinderea gamei modelului Rav 4.

Ford F-150. Este cu siguranta o valoare sigura cu toate variantele sale posibile, aici intrand si foarte competentul Raptor. In plus, vor mai aparea si o versiune hibrida, dar si una electrica deci va deveni din ce in ce mai competitiva.

Chevrolet Colorado. Este cea mai interesanta modalitate de a te deplasa in viata de zi cu zi. asta daca se potriveste bineinteles cu modul tau de viata si cu preferintele tale. Si ca de obicei, General Motors face o treaba foarte buna.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *