carvertical VIN

Cele mai bune vehicule ale deceniului

img
Home / Stiri si noutati auto / Cele mai bune vehicule ale deceniului

Numeroase masini exceptionale au aparut in ultimi zece ani. Si unele dintre ele au schimbat profund industria automobila fata de cum o cunosteam noi.  Haideti sa vedem care sunt acestea.

Ford Mustang Shelby GT 350. Inca din anul 2016, se pare ca este masina ideala pentru cei care adora condusul. Versiunea din 2019 a acestui coupé ofera o tinuta impresionanta pe drum si un puternic motor V8 de 526 de cai, a carui sonoritate este pur si simplu uimitoare.

Dodge Challenger SRT Hellcat. Este o masina autentica, foarte puternica care procura o placere intensa. Si care intoarce toate capetele dupa ea. Sub aceasta caroserie foarte puternica, inspirata din trecut se ascunde un motor V8 de 707 cp care emite un sunet foarte impozant. Are un habitaclu foarte spatios si confortabil si o cutie automata de viteze. Aceasta bestie ar putea deci sa fie folosita si de catre o familie.

Mazda MX-5 Miata. Laureata a premiului Masina Mondiala a anului 2016, Mazda MX 5 Miata este o masina sportiva care ofera o placere inegalabila atunci cand vorbim despre condus.

Este o masina amuzanta, pura si simpla. Aceasta masina decapotabila ofera lejeritate, nervozitate si o placere fara pereche la condus. Are un motor de 2,0, oferind intre 155 si 181 ch si o delicioasa cutie manuala cu viteze.

Volskwagen Golf. O laureata a premiului Masina Mondiala a anului 2013, dar si a anului 2015, aceasta masina reuseste sa ii seduca atat pe iubitorii de condus cat si pe consumatorii obisnuiti.

Este o masina compacta cu haion care ofera mai multe tipuri de motorizari, dintre care si una electrica.

BMW M2 Competition. Este o masina pur si simplu exceptionala, cu un motor nou, de sase cilindri, dublu turbo.

Nissan Leaf. Este o masina care a primit in anul 2011 titlul pentru cea mai buna masina a anului si este prima masina electrica destinata marelui public. Este foarte usor de condus, ofera o amprenta ecologica si pe langa aspectul sau economic, are un motor foarte ergonomic.

Lexus LFA. Lexus LFA este un simbol al exotismului si al performantelor deceniului, proiectandu-si aura sa asupra masinilor performante din gama F de la Lexus. Are un motor V10 de 553 de cai aflat in partea din fata si o tractiune in spate, cu o caroserie din fibra de carbon.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *