Viitorul Land Rover Defender este pe drum

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Viitorul Land Rover Defender este pe drum

Acest off-roader de legenda ar putea vedea lumina zilei chiar in aceasta vacanta de iarna conform zvonurilor. In plus, primul teaser a fost deja publicat de constructorul britanic. O imagine teaser care arata masina mergand in marsarier, pe o platforma si iesind dintr-o remorca. Land Rover Defender este acoperit in teaser in intregime de camuflaj dar i se pot ghici fara probleme proportiile cubice. Fotografia care circula pe Internet este insotita de urmatorul mesaj: Nu desfaceti pana in 2019. Un mesaj care face aluzie la faptul ca masina vine ca un cadou in aceasta perioada pentru fani.

Reprezentantii Land Rover au promis ca vor veni cu mai multe imagini si mai multe informatii pe data de 27 decembrie. Abia asteptam!

Deoarece poarta inscriptia de4X4Xfar putem intui faptul ca isi va pastra abilitatile cunoscute ale marcii de off-roader.

Sub capota masinii, disponibila de anul viitor cu un ampatament scurt si lung se vor regasi un propulsor de 2.0 litri, turbodiesel, ceea ce inseamna ca s-a renuntat la ideea de unitate V8. In gama isi va face insa aparitia, la o data ulterioara a lansarii, o versiune ce va benefiica de un sistem de propulsie hibrid. Defender beneficiaza si de numeroase atuuri in ceea ce priveste tehnologia. Va prelua sisteme de asistenta si de siguranta din gama Range Rover.

Cel mai asteptat model din istoria marcii, Land Rover Defender se pare ca va abandona arhitectura cu sasiu tip scara in favoarea unei caroserii mai unitare, inspirate din platforma D7U pe care sunt construite si masinile Range Rover si Range Rover Sport. Ca si in cazul acestor doua modele, aluminiul va juca un rol central, modelul viitor fiind asteptat sa fie mult mai usor decat vechiul si clasicul Landy. Chiar daca nu va mai beneficia de un sasiu tip scara – o caracteristica importanta a celor mai cunoscute off-road-uri de pe piata – Land Rover promite faptul ca va fi in continuare pe lista celor mai capabile modele off-roader din segment.

Vor exista versiuni cu doua si cu patru portiere, in cazul primei variante acoperisul fiind conceput din panza. Motorizarile apartin familiei Ingenium. Masina nu va fi produsa in Marea Britanie cum se asteapta multi ci pentru producerea sa se va apela la noua fabrica situata in Nitra, Slovacia.

Land Rover Defender ar trebui sa ajunga in a doua parte a anului 2019 in showroom-uri.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *