Top modele noi de masini electrice si hibride pentru anul 2020

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Top modele noi de masini electrice si hibride pentru anul 2020

Ai decis! Gata! urmatoarea ta masina va fi una electrica sau una hibrida ! Nu stii insa ce sa alegi? Iata cele mai noi masini electrice si hibride ale acestui an.

Aston Martin Rapide E. Este vorba despre prima masina a marci englezesti in intregime electrica. Aerodinamismul masinii a fost dezvoltat impreuna cu firma F1 William. Rezultatul- o accelerare de la zero la 100 de km pe ora in doar 4 secunde. Autonomia sa este de 320 de km.

Audi E- Tron GT. Asteptata mai tarziu in anul 20020, noua masin Audi E.Tron GT va oferi o conduita quattro cu cei 590 de cai ai sai. Iar demararea de la zero la 100 de km pe ora ar trebui sa se faca in doar 3,5 secunde. Autonomia sa prevazuta este de 328 de km.

BMW 7245 e XDrive si 745 Le XDrive. Anul 2020 este un an de reinnoire pentru seria 7. Doua modele hibride sunt propuse. Aceste modele vor miza astfel pe un model de sase cilindri, in linie  de 3 litri. Cele doua motoare cuplate vor produce 394 de cai si 442 lb-pi.

BMW i- X3. Primul SUV electric de la BMW va fi asamblat in China. Iar Europeenii vor fi primii care vor avea sansa sa il conduca. Puterea sa va fi in jur de 300 de ch. Iar autonomia in jur de 400 km.

Fisker eMotion. Aceasta super masina electrica 100%, cu patru locuri, a surprins pe toata lumea. Tractiune integrala, demarare de la zero la 100 de km pe ora in doar 3 secunde si in jur de 600 km autonomie… cu siguranta ca Tesla are un adversar de temut…

Ford Escape SE Sport Hybride. Acest nou model de masina sport hibrida SUV, imbina de minune un motor de patru cilindir de 2, 5 litri, un motor electric de 88 kw si o transmisie eCVT.

Ford Explorer Hybrid. Complet regandita si redesenata, noua Explorer din 2020 integreaza pentru prima data versiunea hibrida. Motorul sau este de sase cilindri si de 3,3 litri.

Kia Soul EV. Noua generatie de Soul este lansata in anul 2020. Principala noutate este sosirea modelului EV, in intregime electric. Cu bateria sa lithium de 64 kwh vei obtine o autonomie de 383 de km. Iar toate acestea sunt adaugate unei puteri de 201 de ch.

Lamborghini Sian Hibrid. Iata si primul model hibrid de la Lamborghini. Este si cel mai puternic model de masina a constructorului italian, cu 891 de cai.

Lotus Evija. Marca englezeasca prezinta si ea prima marca de masina electrica. Este o masina foarte lejera, datorita prezentei fibrei de carbon si foarte puternica, cu ai sai 196 de cai. Deci pare o adevarata masina de curse! Autonomia sa este de 400 de km.

Mercedes  Benz EQC. Iata primul SUV electric al celebrului constructor. Poseda doua moatoare, care combinate, produc 402 ch. Bateria sa asigura o autonomie de pana la 320 km.

Porsche Taycan. O masina sport in intregime electrica care va fi oferita intr-un model de baza si unul Turbo S. autonomia sa va fi de 360-435 km intre doua reincarcari.

Tesla modelul y. Acest al doilea model de SUV electric de la Tesla va fi lansat in anul 2002. Este mai mic decat actaulul model X si ofera o autonomie de 483 de km.

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *