Top masini dezvaluite in toamna anului 2021

img
Home / Masini noi 2022 pe piata auto / Top masini dezvaluite in toamna anului 2021
/
14 Views

Constructorii de automobile au dezvaluit destul de multe modele noi de masini in ultima perioada. Ca sa amintim doar cateva- Honda Civic, Ford Maverick, Hyundai Elantra N, Lamborghini Countach Kia Sportage sau Lotus Emira.

Dar, toamna anului 2021 se anunta si ea una foarte bogata in dezvaluiri. Unele noutati sunt deja cunoscute si vor exista cu siguranta si cateva surprize.

Toyota Tundra 2022. Cateva imagini au fost deja scapate pe Internet inca din luna iunie. Si constructorul japonez a fost fortat sa publice o prima poza cu masina sa Tundra 2022 regandita si restilizata. De atunci au tot aparut informatii cu picaturile. Marea dezvaluire a fost facuta in 19 septembrie deci asteptarea a luat sfarsit.

Chevrolet Corvette Z06 2023. Noua masina bazata pe modelul coupe de a opta generatie va fi dezvaluita in 26 octombrie si va fi comercializata incepand cu anul 2023.

Jeep Grand Cherokee 2022. Jeep a facut cateva dezvaluiri despre noua masina Grand Cherokee 2022 care va aparea pe piata in versiune hibrida reincarcabila 4xe. Dezvaluirea sa oficiala trebuia sa aiba loc in august la Salonul Auto de la Nwe York, dar cum acesta a fost anulat din nou din cauza pandemiei si dezvaluirea sa a fost amanata inca o data.

Ford Ranger 2023. O noua generarie a camionetei intermediare de la Ford este pe drum si va aparea in anul 2023. Modelul va fi dezvaluit in aceasta toamna inainte ca vanzarile sa debuteze in anul 2022.

Polestar 3 2023. Este o noua masina care va inaugura o noua arhitectura pentru masinile electrice din grupul Volvo. O dezvaluire este asteptata pentru acest an. Productia sa va incepe in anul 2022 si va fi vanduta incepand cu anul 2023. O adevarata concurenta, se pare pentru Tesla Model Y, Audi e-tron, BMW iX, Cadillac Lyriq si multe altele!

Subaru WRX STI 2022. Este a cincea generatie a acestui model care este pentru prima data construita pe platforma globala Subaru. Va aparea pe piata la inceputul anului viitor. Intre timp va aparea noua WRX STI, despre care se zvoneste ca va avea numai putin de 400 de cai.
Mercedes Benz SL 2022. Mercedes Benz propune o noua varianta de la SL pentru anul 2022. Asteptana marea sa dezvaluire planuita pentru aceasta toamna, s-au publicat primele imagini de la interior foarte similar cu cel la masinii Mercedes Benz Classe S.

Alfa Romeo Tonale 2023. Dezvaluie sa era programata pentru aceasta vara, dar totul a fost amanat cu cateva luni pentru ca aceasta marca sa se asigure de faptul ca totul va fi la inaltimea asteptarilor. Alfa Romeo Tonale este un mic SUV de lux care va fi disponibil in versiune hibrida reincarcabila, dar inca nu se stie cu ce sistem. Ramane de vazut.

Honda Civic Si 2022. Dupa Berlina Civic de la finalul lunii aprilie, Honda a dezvaluit un nou model cu haion in iunie. Urmatoarea etapa este sportiva Civic Si care va reveni dupa un an de absenta. Vom vedea daca Honda va adauga cativa cai sub capota.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *