Top cele mai fiabile masini ale anului 2020

img
Home / Stiri si noutati auto / Top cele mai fiabile masini ale anului 2020

Vrei sa stii care au fost cele mai bune masini ale anului 2020 in ceea ce priveste fiabilitatea? Iata un clasament cu cele mai fiabile masini. Aici se tine cont si de numarul de pene de cauciuc anuntate de varsta masinii, dar si numarul de kilometri.

Toyota IQ. Toyota IQ este un model de masina nipona, un model foarte fiabil. Chiar daca versiunile sale Diesel au mai inregistrat uneori o pana de cauciuc, nu i se poate reprosa absolut nimic motorului sau de 3 cilindri pe benzina. Totusi, trebuie sa fim atenti la unele probleme legate de ambreiaj sau la trecerea de la viteza a doua in a treia.

Peugeot 208. Este o masina citadina extrem de fiabila. Este vorba despre prima generatie de masina care a fost comercializata intre 2012-2018. Versiunile sale pe benzina au o fiabilitate globala. Doar cateva probleme mai pot aparea uneori la cutia automata EAT6, pot aparea la vesiunile din 2017.

Ford Fiesta. Motoarele sale pe bezina sunt ameliorate fata de precedentele generatii. Au mai fost semnalate probleme in ceea ce priveste directia, cu injectiile sau cu uzura rapida a cauciucurilor, dar nu trebuie sa fie generalizate.

Citroen C3. O verisoara tehnica a masinii Peugeot 208, masina Citroen C3 lansata in anul 2016, sufera doar de un risc de rupere al curelei de distributie. Au mai fost semnalate unele probleme cu cutia automata.

Peugeot 108. O masina cu o fiabilitate foarte corecta. La modelul 108 iti vor pune probleme poate, doar anumite anomalii electrice. Alte probeleme mai pot sa apara la coloana de directie sau la catalizatorul versiunilor 1,2 litri VTI.

Kia Niro. Prima masina din categoria SUV, Kia Niro este o masina foarte apreciata in ciuda unui sistem de gestionare electronica de hibridare si o comanda hidraulica de ambreiaj cam capricioase. Dar, in afara de aceste probleme nu i se pot reprosa alte probleme. Ba, dimpotriva. Are sapte ani de garantie, un lucru foarte apreciat de catre cumparatori.

Suzuki Vitara. Suzuki Vitara este un SUV familial japonez comercializat din anul 2015. Motorul pe benzina de 1,6 litri este foarte apreciat.

Audi Q3. Dupa o lunga cariera, fiind lansat in 2011 si retras de pe piata in 2019, Audi Q3 inca mai poate fi gasit pe piata second de vehicule. Este un SUV foarte fiabil, caruia i se pot reprosa doar probleme la volanta masinii sau la emitatorul- receptorul de la ambreiaj.

Toyota Rav-4. Este vorba despre versiune comercializata intre 2013-2018. Nivelul sau de fiabilitate este conform cu reputatia marcii si problemele ce apar la masina sunt chiar foarte rare. Motorul pe Diesel consuma, totusi destul de mult ulei.

Lexus NX. Inca o masina japoneza. Marcile nipone nu mai au nimic de demonstrat se pare, atunci cand vine vorba despre fiabilitate. Nu e de mirare ca acest model este unul din cele mai populare.

Toyota Auris. Masina Auris, care este acum inlocuita de Corolla este o masina perfecta. Are o mecanica excelenta si i se poate reprosa doar o fragilitate a rulmentilor de la cutia de viteze.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *