Top cele mai bune habitacle conform WardsAuto

img
Home / Stiri si noutati auto / Top cele mai bune habitacle conform WardsAuto

De zece ani, deja, site-ul american WardAuto publica reputatul sau clasament de cele mai bune zece habitacle din indistria automobila.

Pentru anul 2020, au fost luate in considerare 32 de modele innoite in intregime, regandite in mare parte sau reinnoite, fara limita de pret. Si ca de obicei, criteriile de care s-au tinut cont au fost stilul, confortul ergonomia, materialele, asamblarea si finisajele, dar si convivialitatea ecranelor si comenzile.

Audi e-tron 2020. Cateva puncte forte- un mediu senin care favorizeaza de minune, un lemn cu un finisaj mat, piele de calitate superioara, un bun spatiu de incarcare si o recunoastere vocala eficienta.

Bentley Flying Spur 2020. Cele mai forte puncte ale sale- cea mai frumoasa combinatie de culori si de texturi, o piele sublima ca optiune suplimentara, scaune matlasate cu motive de diamant, o consola centrala de cea mai mare frumusete si o grija pentru detalii fara pereche.

BMW X6 M 2020. Aceasta masina prezinta un perfect amestec de lux, de arta si de sportivitate, o bogatie a materialelor, o mare grija pentru detalii, scaune sport extrem de confortabile si de inovatoare, dar si un sistem de infodivertisment foarte convivial.

Chevrolet Corvette 2020. Cateva puncte forte- un nou decor demn de un Ferrari sau de un Lamborghini, o vizibiltate foarte buna in afara, bordul  cu o piele de cea mai buna calitate si diferite accente de fibra de carbon.

Hyundai Venue 2020. O masina care are un nivel de tehnologie foarte interesant, tinand cont si de pretul de baza inferior sumei de 20 000 de euro, servicii de conectivitate Blue Link, amenajare functionala si cele mai frumoase culori.

Kia Telluride 2020. Aceasta masina prezinta un habitaclu rafinat demn de un SUV la un dublu pret, un touch screen de 10,25 inchi, scaune cu incalzire sau ventilatie disponibile in primele doua randuri, un spatiu de incarcare foarte generos in spatele celui de-al treilea rand, mai multe porturi USB si solutii de conectivitate si siguranta la cel mai inalt nivel.

Lincoln Aviator 2020. O masina care prezinta cel mai sofisticat decor, silentios si linistitor, o mare grija acordata celor mai mici detalii, alerte sonore create de catre Orchestra Simfonica din Detroit, comenzi minimaliste, scaune cu 30 de reglaje electrice si masaj, un canal audio Revel Ultima 3D cu 28 de boxe.

Mercedez Benz, GLB 2000. Asamblarile si materialele sunt de cea mai inalta calitate aici, iluminatul ambiental are 64 de culori, o mare interfata digitala cu doua ecrane de 10, 25 de inchi, un sistem MBUX de cea mai inalta performanta si o navigare bazata pe realitatea augmentata.

Nissan Sentra 2020. Foarte mult stil si foarte multe dotari pentru acest pret. Cele mai frumoase combinatii de culori, scaune din piele cu un motiv diamant ca optiune suplimentara, mai multe suprafete moi la atingere si cea mai mare ergonomie.

Toyota Highlander 2020. Are un decor extrem de modern, este foarte bine echipata, are un confort ridicat si o ergonomie superba. Pielea este in nuante de caramel si are numeroase optiuni de conectivitate.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *