Noutati Mercedes 2021- toate modelele de descoperit

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noutati Mercedes 2021- toate modelele de descoperit

Mercedes va multiplica « constelatia » de produse in anul 2021, cu grija de a crea o veritabila gama de masini electrice. Mercedes este de parere deci mai nou, ca masinile electrice sunt cele care fac vanzari. Deci o avalansa de modele de masini pe baterie vor alimenta show-room-urile pana in anul 2021.

Masini electrice peste tot. Dupa falsa sa plecare de pe piata masinilor electrice, cu masina neterminata EQ, Mercedes vrea sa dezvolte o adevarata gama de masini electrice in urmatorii doi ani. Recenta masina GLA a fost si ea electrificata, rebotezata Mercedes EQA, cu ocazia unui impozant lifting. Un tratament similar asteapta si fratele sau, mai mare, GLB,pentru a deveni Mercedes EQB. Este insa mult prea devreme pentru a cunoaste fisele lor tehnice, care ar trebui sa fie similare.

Stim doar ca ne vor lasa sa alegem intre doua variante. Prima va avea doar un motor, in timp ce a doua va avea doua, pentru nevoile sportive ale blazonului AMG. Roadsterul SL revine in forta. Se spera la o autonomie de 400 de km, adica cu 300 mai putin fata de sora lor mai mare, viitoarea Mercedes EQS, o va propune peste cateva luni. Aceasta limuzina se va afisa drept varianta 100% electrica a masinii Classe S, care a fost si ea reinnoita de curand. Dar, fata de aceasta, va incerca sa fie mai originala, sa aiba un design mai minimalist, bazandu-se pe masina concept- car cu acelasi nume. Iar in anul 2021 va reveni in forta si mitica masina Mercedes SL.

Este cea care va trebui sa umple golul lasat prin abandonul masinii Classe S Cabriolet. Poate va dezamagi unele persoane, deoarece motorul V12 va fi abandonat si va prezenta variante doar cu V6 si V8, potential hibride. In sfarsit, masina AMG One ! Va avea un tip de propulsie care o va ajuta sa fie o masina privilegiata. Este un fel de « avion de vanatoare” pe care il asteptam din anul 2017.

Va aparea in sfarsit in anul 2021 dupa o perioada destul de lunga de asteptare. Va avea dantela extrapolata de la tehnologia folosita de F1 si va asocia un modest motor V6 1.6 cu trei motoare electrice. O noua masina Classe C. un produs planuit pentru anul 2021 cu o varianta premium, insporata din faimoasa si exceptionala limuzina Maybach. Dar care nu va uita insa de bazele fundamentale, chiar daca a venit vremea sa se reinnoiasca.

Berlina va calma putin jocul in ceea ce priveste stilul, in timp ce alte recente modele au mizat pe un design foarte indraznet si foarte original. Are deci un stil mai clasic, destinat unei categorii de clienti mai conservatori. In orice caz, viitori sai proprietari vor fi cu siguranta impresionati de habitaclul sau care va multiplica ecranele digitale si cativa renunta putin la eleganta designului. Un model de break se va alatura in curand gamei de la Mercedes, dar nu este sigur daca vor aparea variante de cabriolet sau de coupe.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *