Noua Toyota Supra 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Noua Toyota Supra 2021

Un motor turbo de patru cilindri si unul mai puternic de sase cilindri pentru noua Toyota Supra 2021

Dupa un debut destul de dificil in randul fanilor, Toyota Supra 2020 a reusit sa atraga simpatia publicului. Si cu siguranta ca va atrage din ce in ce mai multa lume cu noile sale modele care propun motoare de patru si de sase cilindri. Si, da, modelul Supra a dovedit ca este extrem de eficient.

Unii proprietari de Toyota Supra 2021 nu o gasesc deci deloc frumoasa. Dar, in ciuda tuturor lucrurilor, Toyota a anuntat ca noua versiune a masinii sale sportive din 2021 va avea un motor mult mai puternic. De asemenea, in familia marcii Toyota va intra si un model de patru cilindri. Deci cu siguranta ca va avea din ce in ce mai multi fani.

Motorul de patru cilindri. Deci noul model va beneficia de un motor turbo de patru cilindri de 2 litri, cu o putere care ajunge pana la 255 de cai.

Datorita configuratiei sale mecanice, modelul va pierde 200 de livre din greutate. In afara de greutatea redusa a blocului sau motor se mai castiga datorita prezentei unor discuri de frana mai reduse ca dimensiuni. Acestea sunt dotate cu etriere cu un piston unic. La bord, canalul audio va dispune de 4 boxe mai degraba decat zece si reglajul scaunelor se va face manual, nu electric.

Un lucru foarte interesant- echilibrul greutatii este in continuare de 50-50. Timpul de la 0 la 97 km pe ora este de cinci secunde.

Motorul de sase cilindri. In ceea ce priveste motorul de sase cilindri, puterea sa se afla in jur de 335 de cai furnizat de grupul multipropulsor de la Supra 2019. Toyota explica castigarea in putere prin intermediul unui nou colector de esapament cu sase porturi.

Iar acest castig duce si nivelul performantelor la un cu totul alt nivel. Deci se vor castiga si 0,2 secunde la accelerarea de la 0 la 97 de km pe ora. Timpul de referinta este deci de acum inainte de 3,9 secunde.

Toyota a modificat de asemenea sasiul modelelor cu motor turbo de sase cilindri cu intariri de aluminiu.

Fiecare masina Supra 2021 va fi echipata in serie cu un sistem multimedia cu un ecran tactul de 8.8 inchi si cu Apple Car Play. Un avertizor de coliziune in fata cu un sistem de franare automat de urgenta sunt si ele incluse. Reglatorul de viteza adaptativ, alertele pentru unghiuri moarte si de circulatie transversala in spate, captatorii pentru stationare, navigatia Apple CarPlay wireless si un canal audio JBL de 500 de wati si 12 boxe figureaza si ele pe lista optiunilor.

Deocamdata Toyota nu a anuntat pretul noilor modele de masini. In orice caz, sa nu uitam ca promis ca va scadea pretul pentru masina cu motor de patru cilindri. Obiectivul este in orice caz, ca Toyota Supra sa devina mult mai accesibila. In orice caz, ne putem astepta la un pret care incepe de la 45.000 de euro, tinand cont de modelele actuale.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *