Top masini electrice care vor marca anul 2020

img
Home / Masini noi 2018 pe piata auto / Top masini electrice care vor marca anul 2020
/
202 Views

Un lucru e sigur. Anul 2020 va fi mai mult ca niciodata plasat sub semnul sau sub influenta masinilor electrice. Si chiar va fi anul tutuor recordurilor absolute in ceea ce priveste masinile electrice. Iata deci care sunt cele mai frumoase modele de masini electrice care vor marca anul 2020.

Tesla Model Y. Scorurile de vanzari pentru Tesla Model 3 lasa sa se intrevada o cariera fulguranta, minunata pentru noul model Tesla Model Y care va aparea pe piata in cateva luni. Un SUV foarte frumos si in tendinte care cu siguranta ca va avea mare succes.

Honda e. Cu noul model de Honda e, marca Honda intra pe piata masinilor de inalta calitate si al unei tehnologii de varf pentru prima sa incursiune in lumea masinilor electrice. Cu liniile sale delicios de neo-retro si cu interiorul sau extrem de original, mica masina japoneza are de ce sa ingrijoreze concurenta.

Volskwagen ID. 3. Prezentata cu mare pompa la Salonul de la Fankfurt, noul model de Volskwagen ID 3 ar trebui sa marcheze tranzitia de la era diesel la era masinilor electrice la constructorul german. Oare regele Golf al soselelor ar trebui sa inceapa sa se ingrijioreze?

Polestar 2. Cu o masina Polestar 1  foarte frumoasa si foarte performanta, care a marcat spiritele in randul marelui public, marca Polestar vrea sa faca concurenta directa marcii Tesla cu noul sau model Polestar 2.

Ford Mustang Mach-E. Unii nu au apreciat deloc numele sau, dar sunt foarte curiosi cum Mustang se va comporta cu un model electric.

BMW iX3. Iata primul SUV 100% electric al firmei germane. Iar marca BMW are particularitatea de a se baza pe o platforma care poate primi atat un grup motopropulsor electric cat si hibrid.

Opel Corsa- e. Opel profita de atemporalul sau model de Opel si propune si un model electric. Si daca punem unele langa altele variantele electrice si cele pe benzina, putem observa ca doar cateva detalii pot sa diferentieze modelele- este vorba despre logo si absenta tobei de esapament.

Peugeot e-208. O masina care a atras si va atrage atentia multor persoane cu siguranta. Se bazeaza pe noua platforma e- CMP care are o baterie de 50kWh. Autonomia este de 340 de km.

Mazda MX-30. Se va remarca prin prezenta usilor antagoniste si cu un habitaclu 100% ecologice. Scaunele sale sunt fabricate din sticle reciclate si are o consola centrala cu garnituri din pluta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *