Motive pentru care inchirierea unei flote de masini este o idee buna pentru afacerea ta

img
Home / Stiri si noutati auto / Motive pentru care inchirierea unei flote de masini este o idee buna pentru afacerea ta

Atunci cand operezi o afacere centrata pe flota, obiectivul tau este sa controlezi totul cu usurinta, oferind in acelasi timp toate serviciile necesare atat angajatilor, cat si clientilor. Achizitionarea directa nu poate fi o posibilitate sau chiar cea mai buna miscare financiara atunci cand vrei sa-ti dezvolti afacerea. Leasingul operational oferit de compania potrivita iti va permite sa rulezi o flota de masini de ultima generatie, intr-un mediu fara griji, fiind liber sa te concentrezi asupra altor aspecte ale afacerii tale. Leasingul operational este optiunea ideala pentru oricine are nevoie de:

Ajutor – Asistenta si indrumare speciale din partea companiei de leasing operational

Cand alegi o companie de leasing operational, te bazezi pe expertiza acesteia. O companie buna are experienta in domeniu si iti va intelege nevoile si preocuparile. De fapt, probabil ca s-a mai confruntat cu cerinte similare si iti poate sugera solutii bazate pe succesele din trecut. O companie de incredere te poate ajuta cu tot ceea ce ai nevoie in gestionarea unei flotei de masini. Vezi aici mai multe detalii daca doresti sa te bazezi pe un expert.

Adaptabilitate – Ajutor pentru a te alinia nevoilor comerciale in schimbare

Pe masura ce afacerea ta evolueaza, cerintele in ceea ce priveste numarul de masini se vor schimba. Inchirierea unei flote este un angajament pe termen mai scurt decat achizitionarea. Pe masura ce compania ta creste, poti dezvolta diferite nevoi, poate iti doresti sa incerci idei noi sau sa adaugi anumite echipamente. Cu un serviciu de leasing operational te poti adapata cu usurinta unei noi situatii. Perioada de inchiriere relativ scurta este perfecta pentru afacerile in plina dezvoltare.

Plati lunare previzibile

Poti proiecta un contract de leasing operational cu optiuni si servicii care sunt unice pentru afacerea ta. Daca nu doresti sa urmaresti si sa controlezi cheltuielile legate de combustibil, sa te ocupi de intretinere, consumabile, ITP, rovinieta, taxe de poluare si inmatriculare, impozite, politele de asigurare CASCO si RCA, serviciul de leasing operational este cea mai buna solutie pentru tine. Toate aceste cheltuieli pot fi incluse intr-un pachet personalizat, cu o plata fixa ​​lunara.

Timp de nefunctionare scazut

Serviciul de leasing operational include monitorizarea si intretinerea masinilor, schimbarea anvelopelor si schimbul de ulei, diverse reparatii neasteptate, precum si inlocuirea autovehiculelor nefunctionale. Astfel, te confrunti cu mai putin stres atunci cand poti inlocui cu usurinta masina avariata. Daca optezi pentru leasing operational, activitatea ta nu va fi intrerupta si masinile necesare se vor afla in cel mai scurt timp pe teren.

Masini moderne

Companiile de leasing operational iti pun la dispozitie cele mai noi masini, dotate cu toate optiunile de care vei avea nevoie. Un mare avantaj al unui astfel de serviciu este ca la finalul perioadei de leasing, poti opta pentru inchirierea unei flote de masini care sa contina modele mai noi de autovehicule. Astfel, flota ta va fi formata mereu din cele mai actuale modele de masini, care sa raspunda nevoilor tuturor angajatilor si clientilor.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *