Husqvarna TE 300i oferă performanță enduro greu de egalat

img
Home / Stiri si noutati auto / Husqvarna TE 300i oferă performanță enduro greu de egalat

Un exponent demn de atenție pe scena enduro, purtând emblema Husqvarna Motorcycles, este motocicleta TE 300i. Modelul se caracterizează printr-o serie de upgrade-uri considerabile la nivel tehnic, dar și de ordin estetic.

Principalele optimizări aduse motocicletei Husqvarna TE 300i se încadrează în zona suspensiei, iar setările pentru furcă și amortizor au fost revizuite în cele mai mici detalii. Drept rezultat, riderul se va bucura de un feedback mai bun. În oferta ATVRom Buzau puteți descoperi cele mai noi motociclete Husqvarna la prețuri competitive, alături de echipamente de protecție adecvate, de calitate superioară.

Modelul Husqvarna TE 300i asigură o tracțiune îmbunătățită grație dotării cu un set de cauciucuri premium Michelin Enduro. Puterea de frânare superioară se datorează noului sistem hidraulic Braktec, excelent în orice condiții de pilotare. Grafica pe gri și accentele galben electric adaugă acestei motociclete un aspect modern, atrăgător.

Motorul în 2 timpi performant, 293.2 cm³, cuplat la o cutie cu 6 viteze aduce atuul vibrațiilor minime. Cadrul cu protecții standard facilitează durabilitate extra. Geometria a fost optimizată pentru a garanta un feedback incredibil, greu de egalat în această clasă, precum și o stabilitate excepțională la pilotarea în linie dreaptă. Sistemul de răcire a fost integrat cu ingeniozitate cadrului, prin acest lucru eliminându-se nevoia unor țevi suplimentare, în timp ce radiatorul este construit din aluminiu de mare rezistență.

image001

Ambreiajul Braktec nou, de înaltă calitate, asigură rezistență mărită la uzură, oferind  mentenanță minimă.

Gestiunea și livrarea puterii se pot face în funcție de preferințele și necesitățile riderului cu ajutorul hărților Map Select Switch, Map 1 și Map 2. Alte caracteristici importante ale lui Husqvarna TE 300i constă în pornirea electrică, frâne pe disc, suspensie față WP XACT-USD, cursa 300 mm și suspensie spate WP XACT, cu monoamortizor, cursa 300mm, gardă la sol 360 mm și șa de înălțime 950 mm.

Suma de atribute tehnice înalte și aspectul atractiv fac din Husqvarna TE300i un aliat veritabil în off road, promițând o aventură enduro plină de adrenalină celor care aspiră să cucerească trasee extreme, în cadrul unor competiții de profil sau doar pentru distracție. Puteți contacta specialiștii ATVRom pentru orice informații suplimentare despre motociclete sau alte vehicule din oferta noastră, precum și pentru a vă ajuta cu alegerea echipamentelor de protecție potrivite (căști, ochelari, platoșe, mănuși, genunchiere, protecții pentru gât și spate, cizme etc.).

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *