CFMoto ZForce 1000 Sport, partenerul perfect pentru o experiență de riding superioară

img
Home / Stiri si noutati auto / CFMoto ZForce 1000 Sport, partenerul perfect pentru o experiență de riding superioară

Vehiculele side-by-side CFMoto ZForce au un spirit sportiv accentuat și impresionează prin putere, manevrabilitate și un pachet standard de dotări complete, la standarde actuale. Vârful de lance al gamei de SXS-uri ZForce este modelul Z10 (ZForce 1000 Sport).

Mai mult de două decade de experiență în proiectarea de motoare stau în spatele dezvoltării motorizării cu 2 cilindri în V, 962.6cc, 8 valve, DOHC, capabile să livreze 79 cai putere care intră în componența lui Z10. În plus, vehiculul vine cu o accelerație incendiară în doar 4 secunde. La bordul acestui side-by-side CFMoto, negreșit veți avea parte de o experiență de pilotare în off-road la cote înalte. Mai mult decât atât, riderii dornici de viteză pe trasee de orice fel își vor putea pune potențialul în valoare și practica un stil de riding agresiv, deoarece ZForce 1000 Sport este un adversar demn de temut în competițiile de profil. Pasionații sportului își pot lărgi orizonturile, trecând de la drumuri montane și forestiere la trasee cu peisaj deșertic și teren cu nisip sau pietriș. Modelul de față și restul gamei de SXS-uri provenind de la constructorul chinez sunt disponibile în oferta ATVRom Alba Iulia.

Comunicarea rider-vehicul se face prin intermediul instrumentarului de bord complet digital, cu afișaj color TFT compatibil Bluetooth ce oferă acces facil la toate datele despre călătorie. Dotarea cu faruri LED în stilul auto, certificate ECE și DOT vă permite să prelungiți distracția pe traseul preferat după apusul soarelui, oferind vizibilitate crescută în condiții nocturne. De asemenea, completează aspectul modern al vehiculului.

image002

Z10, la fel ca restul modelelor din lineup-ul ZForce, vine din fabrică echipat cu un acoperiș din plastic rezistent. Sistemul pe injecție EFI (Electronic Fuel Injection) în combinație cu controlul electronic al accelerației contribuie la contorizarea precisă a combustibilului, indiferent de altitudine și de schimbările de temperatură. Acesta permite eficiență de consum de-a lungul întregii game de turații. Riderul poate opta pentru moduri de pilotare diferite, în funcție de dificultatea terenului de străbătut și beneficiază de frână de motor standard pentru manevrabilitate ridicată.

Evacuarea dublă oferă performanță crescută, precum și un look sporty, aftermarket. Suspensiile independente cu braț dublu în A pe față și pe spate, cu o lungime a cursei de 280mm și, respectiv, de 300mm, plus amortizoare pe aer reglabile contribuie la agilitatea side-by-side-ului Z10 și la o pilotare lină. În plus, aceasta vă oferă posibilitatea de a avea control precis și manevrabilitate pentru performanță off road incredibilă.

image003

Pachetul standard este completat de cadrul tubular circular din aliaj ușor și rezistent – un upgrade pentru rigiditate îmbunătățită, servodirecție EPS, tracțiune selectabilă 2WD/4WD, anvelope CST Performance, jante din aluminiu, portiere ½ și scaune custom, confortabile. Motorul vine cuplat la o cutie automată CVT modernă. ZForce 1000 Sport este pregătit pentru orice scenariu în off-road, aducând standard troliu de capacitate 1587 kg (3500 lbs). Acesta este un accesoriu vital în situația în care vehiculul rămâne împotmolit într-o zonă mlăștinoasă. Troliul poate fi operat de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi. Posibilitățile de aventură și explorare în off-road se lărgesc prin echiparea cu cârlig de remorcare 2-inch (până la 400 kg). Capacitate de încărcare este de 350 kg. Alte detalii: rezervor 36.5 L, șa pilot de înălțime 395 mm, gardă la sol 310 mm.

CFMoto Z10 este disponibil cu trei opțiuni de culoare atractive: pe roșu (Ferrari Red), pe gri (Ghost Gray) și pe argintiu (Silver).

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *