Motocicletele Kawasaki Ninja – O variantă sport pentru lumea urbană

img
Home / Stiri si noutati auto / Motocicletele Kawasaki Ninja – O variantă sport pentru lumea urbană

Fie că ești sau nu pasionat de vehicule pe două roți, trebuie să încerci aventura pe o motocicletă. Perfecte pentru o ieșire în oraș sau chiar pentru o escapadă în afara mediului urban, motocicletele te vor fascina cu simplitatea și eleganța lor. Indiferent dacă este condusă de tine sau că ești un simplu însoțitor, vei avea o experiență ce se va cere repetată.

Ce motocicletă să achiziționezi

Această piață vine cu o gamă de oferte ce îți dă posibilitatea să alegi dintr-o multitudine de modele. Totuși, dacă nu ți-ai găsit încă motocicleta potrivită pentru tine, experții de la ATVRom Sibiu îți pun la dispoziție motocicleta Kawasaki Ninja 650 Abs ’21. Chiar de la prima vedere, acest motor încântă cu design-ul Super Sport, ce va întoarce orice privire, chiar și a celor ce nu sunt adepți ai motocicletelor. O variantă perfectă pentru oricine, de la iubitorii de sport și cei de adrenalină, până la cei ce caută o simplă relaxare și o mică ieșire din rutină. Producătorii japonezi oferă calitate maximă încă din 1896 și se străduiesc cu mare pasiune și pricepere să îți pună la dispoziție cea mai bună variantă a acestei alternative de transport urban.

De unde poți achiziționa un Kawasaki Ninja 650 Abs ‘21

Bineînțeles, în momentul în care faci o astfel de investiție, trebuie să cauți un mediu sigur și transparent din care să achiziționezi produsul, precum dealerul autorizat de maximă încredere ATVRom Sibiu. În schimbul unei sume corecte și cu un bun raport calitate-preț, aceștia iți pot oferi ocazia să trăiești experiența Kawasaki Ninja chiar pe pielea ta și să te convingi că această senzație este într-adevăr una ce își va merita toți banii. Ai posibilitatea de a plăti în rate, iar garanția de 2 ani poate fii extinsă pentru încă 2 ani.

Componentele Kawasaki Ninja 650 Abs ‘21

Cu o reînnoire de stil față de modelele anterioare ale companiei, Ninja 650 Abs ’21 este dotat cu un motor de 649 cc, în 4 timpi cu 2 cilindrii paraleli, 8 valve DOHC și răcire pe lichid. Capacitatea rezervorului este de 15L, ideală pentru mediul urban. Parbrizul care menține aspectul sport al seriei, dispune de o mai bună protecție a pilotului în fața vântului, iar sistemul Horyzontal back-link, cu amortizorul dispus pe orizontală, va garanta utilizarea eficientă a spațiului și echilibrarea masei. În plus, se remarcă prezența unei tehnologii de ultimă generație, precum ecranul digital TFT color și conectivitatea inteligentă la smartphone. Vehiculul vine în 3 culori, negru, KRT Edition și alb-negru, astfel că ai posibilitatea să optezi pentru culoarea care te reprezintă cel mai bine.

image001

Siguranța pe motor

O astfel de amintire pe motocicletă poate deveni însa una mai puțin fericită, dacă nu te protejezi cu un echipament adecvat de protecție. Pe lângă casca obligatorie prin lege, este recomandată și purtarea gecilor, a vestelor și a mănușilor de protecție, cât și utilizarea de cotiere și genunchiere, pentru a dispune de o maximă siguranță în cazul unui accident nedorit. Nu uita însă că totul depinde doar de tine. Condu prudent și distribuie-ți atenția asupra drumului.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *