Honda dezvaluie masina Civic cu haion pentru anul 2022

img
Home / Stiri si noutati auto / Honda dezvaluie masina Civic cu haion pentru anul 2022

Dupa berlina Civic de la sfarsitul lunii aprilie, Honda dezvaluie noua Civic cu haion pentru anul 2022 in timpul unui eveniment special difuzat direct pe canalul de YouTube Honda Stage.

Acum produsa in Indiana si nu in Regatul Unit, aceasta Civic cu 5 usi va aparea la concesionari in septembrie. Preturile celor trei versiuni ale sale printre care si noua LX de baza, vor fi anuntate intre timp.

O alura mai cuminte. La fel ca si generatia trecuta, silueta berlinei si a masinii cu haion sunt destul de asemanatoare. Pe langa partea din spate, care a fost scurtata putin cu 124 mm, cea de-a doua generatie se remarca printr-un grilaj diferit la nivelul calandrului superior, roti distincte si faruri distincte in spate, legate intre ele prin intermediul unei benzi.

Un mic detaliu- haionul este mult mai lejer ca si inainte, deschiderea sa este mai lata cu 40 de mm si linia acoperisului sau este mult mai fluida. In ceea ce priveste nuanta de Blue Bloost, este noutatea propusa in catalog, alaturi de cea de Mov fumuriu.

In ansamblul sau, noua Honda Civic afiseaza un stil elegant, dar mult mai putin agresiv decat generatia sa precedenta. Iar acest model de Honda va fi dezvaluit mult mai tarziu fata de Civic Type R.
Doua motoare si doua cutii de viteza. Pe plan tehnic, noul model este mai rigid in torsiune cu 19% in timp ce suspensiile si directiile sale au fost puse la punct in Europa inainte de a fi adaptate pentru America de Nord. Honda ne promite un lucru- condusul acestei masini va fi mai amuzant ca niciodata.

Sub capota, avem de ales intre doua modele de motoare, ca si pentru berlina Civic 2022. Inainte, un singur model de motor era oferit. Avand drept misiune importanta sa pastreze un pret cat mai mic pentru varianta de baza, ai de ales intre varianta de patru cilindri atmosferici de 2.0 litri de 158 de cai si 138 de livre. Motorul cu turbocompresie de 1, 5 litri este si el din nou disponibil si furnizeaza 180 de cai si 177 de livre.
Cele doua motoare pot sa fie asociate unor cutii cu viteza de variatie continua CVT, actualizata si adaptata fiecaruia dintre ele. Un nou mod Sport este disponibil si el in anumite cazuri.

Fata de masina berlina, masina Civic cu haion propune o cutie manuala cu sase rapoarte in optiune, indiferent de varianta aleasa.
Un habitaclu modern. In rest, masina Civic reia habitaclul si tehnologiile berlinei, incepand cu un nou ecran tactil central de sapte sau de noua inchi, cu Apple Car Play si Android Auto. Un volan cu incalzire este si el acum disponibil. Modelele mai performante si mai scumpe dispun de o instrumentare digitala de 10,2 inchi, de un canal audio Bose cu 12 boxe si un incarcator Wireless.

Scaunele din fata au fost regandite pentru un plus de confort si asistenta in caz de congestie rutiera este de acum inainte inclusa si ea. Este posibil sa beneficiezi si de un sistem de franare la o viteza mai mica.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *