Ce masina coupé poti alege in 2021?

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Ce masina coupé poti alege in 2021?
/
10 Views

Pentru ca este vara, pentru ca este cald, iti poti face placere cu cele mai frumoase modele de masini coupé, un model de masina foarte apreciat de un public pasionat.

Orientate inspre placerea condusului, anumite modele de masini coupé pot primi pana la patru persoane si constituie un excelent compromis intre pasiune si ratiune.

Porsche 718 Cayman. Este o masina coupé care atrage voturi in unanimitate. Marca germana a implantat motorul de 4 cilindri in pozitie centrala, un lucru care permite o repartizare perfecta a masei. Este mai eficient decat celebrul model de 6 cilindri si are un consum mai scazut.

Ofera o placere rara la condus si o abordare ludica. Este o masina foarte rafinata cu finisaje Premium care are doua portbagaje, unul in fata si altul in spate.

Alpine A110. A atras o multime de clienti pasionati de masini, la fel ca si Porsche 718 Cayman. Este o masina coupé foarte eleganta care se bucura de un real succes. Are o arhitectura cu propulsie si un motor cu 4 clindri de 1,8 litri, care are 252 sau 292 de cai. Este o masina foarte eficienta si dinamica si este clar orientata inspre placerea condusului.

Este si destul de lejera pentru categoria sa, are un interior de o inalta calitate, este o masina bine construita si foarte sportiva, cu mult carbon.
Toyota Supra. Dezvoltata in parteneriat cu BMW, masina Toyota Supra de a cincea generatie are un design foarte puternic si evocator. Are motoare de 4 si de 6 cilindri de 258 si 387 de cai. Este o masina foarte bine echipata si ofera un portbagaj cu un volum de 290 de litri.

Ford Mustang Sportback. Daca exista o masina care simbolizeaza de minune America, aceasta este Ford Mustang. O masina care joaca foarte bine cartea anti-conformismului, cu un puternic V8 atmosferic de cinci litri, care are 450 de cai. Ofera o placere reala la condus,foare confortabil si o eficienta pura.

Are patru locuri si un portbagaj generos de 408 litri si da dovada de cea mai buna polivalenta.

Toyota GT86 si Subaru BRZ. Sunt doua masini coupé similare atat la nivelul stilului, cat si la nivelul mecanicii.performantele sunt foarte satisfacatoare si ofera senzatii forte. Este un pariu castigat in ciuda unor cai putere mai putini.

Audi TT coupé. Este o masina coupé foarte apreciata. Si fata de modelele precedente, se bazeaza pe un sasiu tip tractiune, are dotari excelente si finisaje foarte bine ingrijite. Si de aceasta data, confortul inlocuieste sportivitatea deci se adreseaza celor care adora masinile sportive, dar pentru care confortul este totusi, pe primul loc.

Mercedes Classe C coupé. Are un profil diferit care seduce imediat. Are un profil elegant si portiere late, pastreaza cea mai buna habitabilitate si un concentrat de tehnologie care fascineaza si acum. Paleta de motorizari este la fel de consecventa, ajungand pana la 510 cai. Pe langa toate acestea ofera un confort fara pereche. Este deci o masina ideala. Trebuie sa profiti din plin de polivalenta acestui model.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *