Cele mai bune masini pe categorii din anul 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Cele mai bune masini pe categorii din anul 2021

Masini citadine, masini compacte, SUV-uri urbane sau compacte, electrice, vrei sa stii care sunt cele mai bune alegeri din aceasta categorie? Citeste acest articol!

Cea mai buna citadina- Dacia Sandero. Noua generatie de Sandero, cea cu numarul 3, este mai seducatoare ca niciodata. Dacia s-a straduit sa ascunda aspectul low-cost si asta se vede. Ergonomia ramane evidenta, habitaclul este la fel de spatios si portbagajul castiga in inaltime, ceea ce inseamna insa ca pierde in profunzime. Progresele sunt evidente si pe sosea. Este cea mai confortabila si cea mai recomandabila, mai ales in versiunea GPL.

Avantajele sale:
-Raport pret-prestatii imbatabil.
– Confort al suspensiilor.
– Un habitaclu si portbagaj spatioase.
– O gama limitata de motoare.

Cea mai buna masina compacta – Seat Leon. Masina Seat Leon reprezinta o sinteza ideala pentru cei care sunt in cautare de o masina compacta satisfacatoare din toate punctele de vedere. Este o masina relativ recenta, aparuta pe piata in anul 2021, care a progresat foarte mult in ultima vreme. Propune cel mai bun compromis intre confort si agilitate. Face deci o concurenta serioasa verisoarelor sale, Volskwagen Golf si Audi A3.

Avantajele sale:
– Are o prezentare serioasa.
– O caroserie echilibrata.
– O gama de motoare foarte completa.

Cel mai bun SUV urban- Renault Captur. Cu un interior care propune cele mai bune finisaje si o amortizare mult mai progresiva, masina Renault Captur este o masina foarte frumoasa si placuta la condus. Portbagajul are dimensiuni corecte si poate sa fie marit gratie banchetelor culisante. Chiar daca motorizarile Diesel au disparut din catalog la sfarsitul anului 2020, Captur propune cele mai bune modele pe benzina, de 90, 140 si 160 de cai. Dar si o varianta de 100 de cai pe GPL si doua versiuni hibride, dintre care una reincarcabila.

Avantajele sale:
– Un interior modern si bine ingrijit.
– O varianta GPL interesanta.
– O hibridare reusita.

Cele mai bune SUV-uri compacte – Citroen C5 Aircross si Peugeot 3008. Citroen C5 Aircross se adreseaza mai ales familiilor si Peugeot 3008 celor care adora sa conduca. Prima este o adevarata referinta in materie de confort si propune un excelent raport habitabilitate/ modularitate/spatiu. Iar a doua o mare placere in ceea ce priveste condusul. In ambele cazuri, gama de motoare este una limitata. Un motor pe benzina si unul Diesel si asta este totul pentru partea termica. La acestea se adauga un motor hibrid reincarcabil de 225 cai pentru Citroen si unul de 300 de cai pentru Peugeot.

Cea mai buna masina electrica- Renault Zoe. Nu este una din cele mai bune masini vandute in Europa din intamplare. Are experienta pe piata- prima masina datand din anul 2013, fiind o masina foarte omogena pentru ambele variante propuse. Varianta R110, de 108 cai, ofera cea mai buna autonomie – 395 de km in oras. Iar varianta R135 este mai performanta si este cea mai agreabila la condus pe sosele.

Avantajele sale:
– Autonomie in oras.
– Dozajul franarii foarte reusit.
– O functionare foarte buna.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *