Ce masina berlina poti alege in 2020?

img
Home / Stiri si noutati auto / Ce masina berlina poti alege in 2020?

Berlinele compacte fac parte dintr-un segment foarte bine reprezentat in Europa, in fata masinilor SUV sau a citadinelor. Este vorba despre masini care ofera o habitabiltate mare si un volum foarte impozant si consecvent. Dar asigura si un nivel de confort foarte bun, toate aceste lucruri intr-o caroserie cu un gabarit destul de mare.

Deci sunt masini foarte polivalente cu capacitati rutiere destul de remarcabile care se pot folosi de minune in mediul urban.

Peugeot 308. Are un comportament foarte dinamic pe sosea si un design sobru, dar modern. Si are cele  mai bune preturi pentru o calitate ridicata. Interiorul este foarte spatios pentru pasagerii sai si volumul sau de incarcare ajunge la 420 de litri. Berlina compacta de la Peugeot este disponibila cu motoare pe benzina sau diesel cu o putere intre 100 si 225 cai putere pentru versiunile clasice, ajungand pana la 270 de cai la versiunea sa exclusiva, mai sportiva, 308 GTI.

Renault Megane. Are tarife similare cu Peugeot, si dimensiuni similare, permitand un volum al portbagajului de 432 de litri. Are chiar o versiune mai sportiva, care nu este nimeni alta decat Renault Megane R.S. cea celebra cu 280 de cai sub capota. Renault Megane are in versiunile mai clasice motoare care merg de la 5 la 160 de cai. Dar condusul sau este mai suplu si mai agreabil.

Tesla Model 3 este o berlina electrica cu un aspect minimalist cu performante remarcabile, ajungand de la 0 la 100 de km pe secunda in doar 3,4 secunde.

Audi A6 este o masina foarte moderna cu un interior care lasa loc tehnologiei moderne cu numai putin de 3 ecrane pe bord care permit controlarea diferitelor functionalitati. Modernitatea se poate regasi si in alegerea motorului, cu un diesel sobru, cu o putere intre 204 si 286 de cai asociate unei transmisii foarte avansate Quattro.

Dacia Sandero are dimensiuni apropiate unei masini citadine. Are insa disponibilitatea unui finisaj Stepway care o ajuta sa arate ca un crossover si care este foarte popular in randul clientelei. Echipamentul din interior este propus la un raport calitate- pret extrem de interesant.

Fiat Tipp. Este o berlina care poseda esentialul echipamentelor moderne care se pot astepta de la o berlina familiala si chair prezinta luxul de a propune trei tipuri diferite de caroserie. Habitaclul este spatios si ofera un portbagaj de 440 de litri in versiunea cu 5 usi si de 520 de litri pentru berlina.

Ford Focus. Pentru a inlocui masina Ford Focus III dupa sapte ani de cariera, Ford vrea sa vada lucrurile grandioase si Focusul de a patra generatie cu un motor pe benzina Ecoboost si diesel Eco Blue si numeroase tehnologii ultimul racnet.

Mercedes Clasa A. a devenit o masina berlina compacta premium. Noul sau model cu nume de cod W177 are un interior impresionant si doua ecrane mari widescreeen afisand informatii ale foarte completului sistem multimedia MBUX. Aceasta masina noua Clasa A are dimensiuni mai mari de 4 metri 42, fiind deci cea mai mare din categoria sa. Volumul portbagajului sau ajunge pana la 370 de litri.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *