Viitorul Range Rover isi pregateste aparitia pentru 2021

img
Home / Masini noi 2018 pe piata auto / Viitorul Range Rover isi pregateste aparitia pentru 2021
/
61 Views

In lumea masinillor SUV de lux, exista masinile Range Rover si exista alte masini. Iar urmatoarea generatie a acestei masini pionier se afla deja in pregatire si se pare ca isi va face aparitia pe piata in anul 2021.

Land Rover, care apartine de acum inainte, constructorului indian, TATA, alaturi de Jaguar, a format alianta Jaguar Land Rover, JLR, si a operat o investie masiva de 17 miliarde pe o perioada de trei ani pentru electrificarea gamei sale. Primul SUV de la Jaguar a fost primit foarte bine, ba chiar a fost ales masina anului 2019.

Epoca in care masina Range Rover era singura masina vertitabila 4X4 de lux, este de mult apusa. In zilele noastre, concurentii sosesc de pe toate continentele. Chiar si compatritotii au ales sa faca concurenta acestui pionier, din moment ce Bentley, Aston Martin sau Rolls Royce propun si ele modele din ce in ce mai frumoase de masini, din ce in ce mai performante.

Dar cei care sunt adeptii acesti masini si au condus macar o data aceasta masina nu au cum sa renunte la alchimia care exista intre ei si masina, dar si intre un stil inimitabil, dar si aptitudini care reusesc mereu sa depaseasca normele bucurand mereu pasagerii de confortul unei limuzine.

Un subtil amestec, pe care viitoarea generatie de Range Rover, care este prevazuta pentru anul 2021, se va stradui sa il pastreze dupa cum o demonstreaza si cliseele pe care cei de la Carscoops au reusit sa le faca.

Deci din punct de vedere estetic, masina vizeaza mai degraba evolutia decat transformarea, dar zvonurile spun ca se va mai face inca un model, foarte luxos si foarte performant pentru a se diferentia putin de verisorul sau, Range Rover Sport.

Un stil usor revizuit. Cu un acoperis destul de plat, silueta sa cubica si un calandru foarte impozant, un lucru e sigur pentru noua masina- aceasta nu vrea deloc sa semene cu rivalii sai. Sub modelul sau de camuflaj insa, masina seamana ca doua picaturi de apa de altfel, cu modelul actual, dar manerele sale gen Velar, farurile sale mai lucrate si numeroase detalii ar putea sa faca diferenta. Si sub capota sunt cu siguranta, cele mai multe schimbari, odata cu adoptarea unei platforme, MLA, pe care o imparte cu fratele sau, Range Sport si cu viitorul Jaguar XJ.

Aceasta platforma a fost conceputa pentru a primi motorizarile electrice si va primi, eventual, majoritatea produselor din grupul Jaguar Land Rover. Aceasta structura va fi de asemenea mult mai lejera fata de cea pe care o are la aceasta ora actualul Range Rover.

Primul Range Rover electric. La fel ca si aceasta berlina mare, SUV-ul britanic, va putea sa fie si el disponibil in versiune 100% electrica, pentru prima data in istoria sa. O varianta pentru care va trebui sa asteptam insa pana in anul 2022. La lansarea sa, va trebui sa se multumeasca cu recentii sai sase cilindri, dar si cu o motorizare hibrida reincarcabila.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *