Can-Am Renegade ridică ștacheta pe segmentul de ATV-uri sportive

img
Home / Stiri si noutati auto / Can-Am Renegade ridică ștacheta pe segmentul de ATV-uri sportive

Lineup-ul Can Am Renegade este în prezent cel mai puternic de pe piață pe segmentul de ATV-uri sport. Familia Renegade este renumită pentru agilitatea dovedită pe teren accidentat și include modele care se afirmă pe scena off road datorită performanței dovedite în cadrul curselor de profil. Gama de ATV-uri Renegade este caracterizată printr-o manevrabilitate incredibilă indiferent de condițiile pe traseu. Magazinul ATVRom Timisoara vă pune la dispoziție, la cele mai bune prețuri, seria completă de ATV-uri BRP Can-Am, alături de o paletă diversificată de echipamente de protecție pentru piloți: căști ATV, mănuși, ochelari, bluze, pantaloni, geci, cizme off road, platoșe ATV și multe altele.

Modul de tracțiune 4WD superior împreună cu primul diferențial blocabil din industrie pun bazele unui potențial extrem pentru a împinge limitele la maxim, astfel încât ATV-urile Renegade de ultimă generație se transformă într-o forță invincibilă mai ales la pilotarea în zonele cu noroi înalt și apă. Majoritatea sistemelor cu diferențiale blocabile frontale asigură în exclusivitate tracțiune. Nu este și cazul tehnologiei avansate Visco-4Lok, aceasta făcând diferența când vine vorba de a vă pune potențialul în valoare pentru a vă permite să abordați cu încredere cele mai dure obstacole. Visco-4Lok reprezintă o dotare standard pentru ATV-urile de noroi Outlander X mr și Renegade X mr și va asigura performanță imbatabilă în situații critice pe traseele off road. BRP a extins sistemul Visco-4Lok pentru întreaga sa gamă de ATV-uri și permite acționarea prin simpla apăsare a unui buton. Inovația Visco-4Lok este disponibilă pentru modelele Bombardier din familia Outlander, dar și pentru modelele cu pachet Renegade X mr, precum și pentru linia Outlander XU (650-1000) sau seriile Outlander XXC, Outlander XT-P și Outlander MAX Limited.

image002

Cea mai importantă optimizare de ordin tehnic adusă lineup-ului Renegade o constituie suspensia pe față cu braț dublu în A, alături de roțile noi care permit o gardă la sol înălțată. Motorizarea Rotax de vârf reprezintă o altă caracteristică esențiață. Capabile să dezvolte până la 91 cai putere, ATV-urile Can-Am Renegade 1000R ridică ștacheta în clasa din care fac parte, fiind cele mai puternice din industrie. Ele sunt pregătite în orice moment să vă ofere o ieșire antrenantă și distracție pe cele mai dificile trasee off road. Pe locul I în clasa lor, veți descoperi și motorizările 78 cai putere Rotax 850, 62 cai putere Rotax 650 și 48 cai putere Rotax 570.

Manevrabilitatea de top se datorează echipării cu amortizoare FOX 1.5 Podium reglabile, de ultimă oră pentru versiunile Renegade 650 / 850 și 1000R. Amortizoarele au fost calibrate pentru a genera un răspuns mai rapid la orice viteză. Sistemul electronic inteligent de control al accelerației iTC ajută la obținerea unui control mărit și la o livrare a puterii lină.

ATV-urile Renegade X XC 850 și 1000R vin echipate din fabrică cu amortizoarele Fox 1.5 Podium RC2 și se disting prin grafica specifică pachetului X. Versiunea de noroi Can Am Renegade X MR 1000R dispune de amortizoare FOX 1.5 Podium QS3 și aduce ca dotare standard un troliu de 1587 kg care vă va permite să faceți față cu brio chiar și situațiilor extreme în zone cu noroi adânc.

Specialiștii noștri în domeniu vă oferă gratuit consiliere pentru alegerea modelului de ATV sportiv potrivit pentru dumneavoastră. Totodată, vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări privind echipamentele off road necesare pentru cea mai bună experiență de off road riding.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *