Colecția de scutere Vespa Racing Sixties – o alternativă de deplasare urbană foarte cool

img
Home / Stiri si noutati auto / Colecția de scutere Vespa Racing Sixties – o alternativă de deplasare urbană foarte cool

Brandul italian Vespa, foarte popular printre iubitorii de scutere, s-a bucurat de succes și la introducerea pe piață a modelelor în ediție specială Vespa Racing Sixties. Acestea reprezintă ultima noutate pentru piloții care preferă să adopte un stil sportiv. Prin urmare, îndrăgitele scutere Vespa Sprint și GTS Super vin cu o grafică specială inspirată de moda anilor 60.

Vespa Racing Sixties reprezintă o serie specială de scutere și a fost gândită pentru a aduce omagiu modelelor de curse de altădată. Din lineup-ul de scutere Vespa, modelele Sprint 50, 125 și 150 cc au fost înzestrate cu „haine” noi, sub forma unor scheme de culoare atractive pe galben cu roșu și verde cu alb. Colecția este completată de modelele de scutere GTS Super 125 și 300 cc. În oferta ATVRom Bucovina puteți descoperi cele mai noi modele de scutere Vespa și Piaggio la prețuri competitive, iar specialiștii noștri vă pot oferi consiliere pentru a face cea mai bună alegere în materie de echipamente de protecție. Vă îndemnăm să nu neglijați purtarea căștii atunci când ieșiți pe străzile aglomerate. Atractivele scutere produse de grupul Piaggio dispun de spațiu pentru depozitarea unei căști sau a două căști în cazul în care călătoriți cu un pasager. Scuterele Vespa sunt recunoscute pentru stilul inconfundabil, dar și pentru eficiența ridicată de consum. Manevrabilitatea înaltă este un alt avantaj care caracterizează întreaga gamă Vespa. Motoarele eficiente din dotarea scuterelor Vespa oferă suficientă putere pentru a tranzita mai rapid aglomeratul oraș dintr-o parte în alta. Pe un astfel de vehicul vei ajunge la destinație repede, cu stil, fără a mai pierde timp în fața semaforului sau pentru a căuta un loc de parcare.

image002

Scuterele Vespa Sprint și GTS Super cu grafică specială inspirată de anii 60 reprezintă o modalitate de transport prin oraș foarte cool. În afara graficii, pot fi aduse în discuție și alte aspecte estetice și funcționale. Pachetul standard de dotări include o șa nouă din piele nubuck acoperită de o membrană protectoare în caz de vreme rea, plus finisaje pe negru mat, lumini față și spate, oglinzi retrovizoare, un instrumentar de bord modern și apărătoare de noroi (la varianta pentru touring Vespa GTS Super Racing Sixties). Nu în ultimul rând, jantele aurii cu detalii pe negru mat contribuie la o notă elegantă și plină de sportivitate.

Dacă combinația de galben-verde conferă un aspect mai clasic, varianta roșu-alb aduce un look mai dinamic.

Baza inspirației pentru dezvoltarea liniei de scutere Vespa Racing Sixties au constituit-o raliurile din anii 60. În acea perioadă, libertatea de expresie de abia începea să câștige teren, precum și ideile de personalizare a vehiculelor, iar piloții doreau să aibă mai multă independență și autonomie. Din acest motiv, ei își alegeau echipa și cursele la care voiau să participe, implicându-se, de asemenea, și în alegerea graficii pentru scuterul folosit la raliu.

Opțiunile disponibile pentru seria specială Racing Sixties reprezintă de fapt un tribut adus curselor legendare de pe circuitele Monaco și Monza Grand Prix sau pentru campionatele de profil ca Targa Florio. Contactați-ne pentru orice informații despre scuterele Vespa Racing Sixties sau alte scutere din oferta ATVRom!

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *