Cele mai performante snowmobile sport – utilitare de pe piață: BRP Lynx Ranger

img
Home / Stiri si noutati auto / Cele mai performante snowmobile sport – utilitare de pe piață: BRP Lynx Ranger
/
4 Views

BRP Lynx sunt cele mai bine vândute snowmobile pe continentul european și au la bază moștenirea nordică de pilotare, astfel încât se vor descurca cu brio în condițiile cele mai extreme. Gama Ranger este prin excelență dedicată sarcinilor cu caracter utilitar, fiind gândită special pentru a facilita transportul de diverse încărcături pe distanțe lungi, în zone cu zăpadă din abundență. ATVRom Buzău vă pune la dispoziție cele mai noi snowmobile BRP Lynx, alături de echipamente de protecție complete pentru bărbați și femei: căști, ochelari, geci, bluze, pantaloni, mănuși, cizme, căciuli etc.

Gama Lynx Ranger cuprinde modele diversificate, cu opțiuni de motoare variate. Cel mai mic snowmobil al lineup-ului este Lynx 49 Ranger 600 ACE, capabil să dezvolte până la 62 cai putere și care este echipat cu o suspensie față LFS (brațe A inferioare îndoite), amortizoare HPG 36 și cu suspensie spate EasyRide, amortizoare HPG 36.

Lineup-ul continuă cu snowmobilul Lynx 59 Ranger 600 EFI, care se va impune chiar de la prima tură pe zăpadă datorită puterii și adaptabilității la traseu, indiferent de obstacole. Un partener perfect pentru aplicații utilitare, precum și pentru recreație pe traseele montane preferate. Se bazează pe un motor Rotax 600 EFI, 2 cilindri, 599.4 cc, 85 CP, răcire cu lichid, 2 timpi, EFI. Pachetul standard include suspensie LFS, amortizor MC pe față și suspensie spate EasyRide, amortizoare spate și central HPG 36, cadru Radien-X, schiuri Blade DS+, pornire electrică și manuală, mânere încălzite standard, parbriz înalt, radiator cu ventilator, șa modulară, ecran digital 4.5 inch. Acest snowmobil din familia Lynx Ranger se individualizează prin schema de culoare pe roșu cu negru (Viper Red / Black).

Snowmobilul Lynx 69 Ranger Snowcruiser are în componența sa motorizarea Rotax 900 ACE Turbo cu 3 cilindri, în 4 timpi, răcire cu lichid, DOHC, EFI care poate să livreze până la 95 cai putere. În afară de motorul supraalimentat, adăugați un setup de suspensii modern, care contribuie la o experiență de riding confortabilă, inclusiv în momentele critice pe traseele pline de zăpadă, plus o serie de dotari practice, utile. Rezervorul oferă o capacitate de 42 litri. Sistemul QRS cu răspuns rapid, ambreiajul pDrive și cutia cu trepte 2F/N/R și marșalier (push-button reverse), împreună cu sistemul de frânare hidraulic și suspensiile LFS, amortizor KYB 36 R pe față și suspensia spate EasyRide, amortizoare spate și central KYB 46 Kashima, cu cadrul Radien-X și schiurile Blade DS+ conturează un pachet cuprinzător, la cele mai înalte standarde. Alte dotări constau în: șaua modulară de tip luxury, cu două locuri, încălzită, ghidon din oțel ușor în formă de U, pornire electrică, mânere încălzite standard, ecran digital 7.2 inch, cârlig standard, parbriz extra înalt, radiator cu ventilator, priză 12V, oglinzi standard, placă Multi LinQ – utilă pentru atașarea de accesorii LinQ, în funcție de necesități și preferințe.

Varianta Lynx 49 Ranger PRO 600R E-TEC poate dezvolta 125 cai putere și dispune de suspensii spate EasyRide, cu amortizoare HPG 36 și suspensie față LFS, amortizoare HPG 36. Șenilă PowderMax 406 x 4141 x 59 mm standard, bară Explorer, schiuri DS+, ecran digital 7.2 inch.

Modelul Lynx 59 Ranger Alpine se bazează pe motorizarea Rotax eficientă care poate livra 62 CP și deține suspensii moderne pentru o plimbare confortabilă în orice condiții. Lynx 69 Ranger Snowcruiser se impune prin puterea oferită de motorizarea Rotax 900 ACE Turbo 3 cilindri, 4 timpi, 95 CP.

Contactați cu încredere specialiștii ATVRom pentru informații despre snowmobilele BRP Lynx sau despre echipamentele de protecție pentru rideri!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *