Campionatul National de Drift – E1 – 28-29 mai 2016 Brasov, Prejmer

img
Home / Evenimente auto 2024 / Campionatul National de Drift – E1 – 28-29 mai 2016 Brasov, Prejmer

Campionatul National de Drift – E1 – 28-29 mai 2016 Brasov, Prejmer

Campionatul National de Drift 2016 etapa 1 se desfasoara pe 28 si 29 mai la Brasov, Circuitul Prejmer. Evenimentul este organizat de ACS Romanian Drift Community. Dupa sapte ani de la organizarea primelor etape de CN, timp in care a fost prezent la evenimentele automoto din Romania mai mult sub forma de spectacol, driftul a devenit oficial proba sportiva in cadrul FRAS.

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a aprobat infiintarea Comisiei de Drift, astfel incat rezultatele urmatorului sezon al Campionatului National de Drift vor fi recunoscute oficial de Ministerul Tineretului si Sportului.

Campionatul National de Drift - E1 - 28-29 mai 2016 Brasov

Drift-ul, cel mai nou sport recunoscut de FRAS

La spectacolele desfasurate pe intreg teritoriul tarii noastre participa in prezent aproximativ 50 de piloti. Denis Manea presedintele Comisiei de Drift si vicepresedinte al Romanian Drift Community declara ca este extrem de multumit ca a reusit sa ofere un cadru legal acestui sport spectaculos care in Japonia si SUA are zeci de mii de spectatori la fiecare eveniment. Acesta a mai adaugat ca se va implica pentru a fi sigur ca toti pilotii din Romania vor avea statutul de profesionisti.

Sezonul de anul acesta al Campionatului National de Drift va debuta pe 26-27 mai la Prejmer si va fi impartit in doua clase si anume Debutant si PRO.

Evenimentul din 2016 este prima editie oficiala a Campionatului National de Drift sub patronajul FRAS.

Calendarul si regulamentul competitiei pot fi urmarite pe pagina oficiala.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *