Audi si BMW au vanzari in crestere in octombrie

img
Home / Stiri si noutati auto / Audi si BMW au vanzari in crestere in octombrie

 
 
 
 
Producatorul german de masini de lux BMW a anuntat luni ca vânzarile sale au crescut în octombrie, un progres notabil înregistrându-se în China, anunt la care a subscris si rivalul Audi.
Livrarile de BMW, Mini si Rolls-Royce au crescut cu doua procente fata de octombrie anul trecut la 113.011 unitati, dupa ce în septembrie a înregistrat o crestere pe 12 luni.
Vânzarile din China „au explodat” cu un plus de 81 procente în octombrie, la 9558 unitati, iar pietele în curs de dezvoltare în general au raportat vânzari mai mari decât tot anul 2008, se arata într-un comunicat de presa.
Audi, brandul premium al grupului Volkswagen, a anuntat ca vânzarile din octombrie au crescut cu 0.4 procente la 82.750 unitati, de asemenea ajutate de cererea foarte mare din China.
Pentru restul lumii, „ne asteptam la un progres solid în noiembrie si de decembrie,” anunta directorul de vânzari al BMW Ian Robertson.
Audi prevede vânzari pe acest an de 925.000 masini, peste tinta initiala de 900.000.
„Vânzarile noastre la nivel mondial s-au dezvoltat mai bine decât se estima”, anunta directorul de vânzari al Audi Peter Schwarzenbauer, care remarca Audi Q5 ca fiind unul din cele mai de succes modele.
Cu toate acestea, pe 10 luni, vânzarile totale al BMW au înregistrat un declin de 14 procente fata de aceeasi perioada a anului 2008, iar pentru acest an se estimeaza o scadere de 10-15 procente.
 
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *