Gheorghe Hagi incearca noul model BMW

img
Home / Stiri si noutati auto / Gheorghe Hagi incearca noul model BMW

 
 
 
 
• Deja utilizator al unui BMW Seria 7, Hagi va testa si calitatile unuia dintre cele mai inovatoare modele de pe piata.
BMW X1 a fost prezentat publicului român la finalul lunii octombrie în cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria.
Prezent la lansare, Gheorghe Hagi a discutat cu Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Florin Segarceanu despre avantajele masinii, iar de astazi le va experimenta direct. Caracteristicile modelului i-au stârnit curiozitatea si, timp de câteva luni, urmeaza sa testeze agilitatea si sportivitatea noului BMW X1 în traficul bucurestean, dar si la drum lung, fara a renunta însa la propriul BMW Seria 7.
BMW X1 – primul BMW X din segmentul premium compact.
Cel mai nou model din gama X a BMW se alatura BMW X3, BMW X5 si BMW X6 pentru a aduce în segmentul compact o prezenta premium, unica prin versatilitate, performante sportive si agilitate suprema atât în oras, cât si în mediul extra-urban.
Cu o lungime de 4,45 metri, acest model cu cinci usi se evidentiaza clar din orice unghi ca un membru cu drepturi depline al gamei BMW X, desi dimensiunile sunt reduse fata de modelele BMW X6, BMW X5 sau BMW X3. BMW X1 este disponibil în sapte nuante de caroserie. Interiorul este finisat în culori puternice si naturale, varietatea oferind clientului libertatea de a-si personaliza automobilul în functie de stilul sau individual. Pozitia ridicata a scaunelor si designul cockpitului orientat catre conducator îmbunatatesc experienta emotionala a condusului.
Materialele de calitate, suprafetele cu contururi sofisticate si BMW iDrive, disponibil în combinatie cu unul dintre sistemele optionale de navigatie, accentueaza înca de la început caracterul premium al BMW X1.
Modelul se lanseaza pe piata cu un motor pe benzina cu sase cilindri si trei versiuni diesel, cu patru cilindri. Propulsorul cu sase cilindri dispusi în linie se afla în echiparea modelului BMW X1 xDrive28i, dispune de un carter din aliaj de magneziu si aluminiu, are gestiune a supapelor VETRONIC si dual-VANOS, iar puterea maxima pe care o ofera este de 190 kW/258 CP. BMW X1 xDrive23d are în echipare un motor diesel ce dezvolta 150 kW/204 CP si dispune de tehnologia BMW TwinPower Turbo si de injectie directa common-rail. Motorul diesel din echiparea modelului BMW X1 xDrive20d furnizeaza 130 kW/177 hp, iar cel de la versiunea BMW X1 xDrive 18d are 105 kW/143 CP, ambele beneficiind de injectie directa common-rail, precum si de turbocompresor cu geometrie variabila a admisiei.
 
 
 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *