Top modele de masini sport asteptate pentru anul 2020-2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Top modele de masini sport asteptate pentru anul 2020-2021
/
255 Views

Industria automobilelor este in continua miscare si dezvoltare mai ales in anul 2020 cand consteintizarea ecologica sta drept panza de fundal pentru aproape orice dezvaluire de automobil nou. Iar in acest nou an si in anul viitor, noutatile sunt numeroase in ceea ce priveste masinile sport, mai ales.

Chevrolet Corvette 2020 si celelalte versiuni. Sportiva marcii care seamana cu un papion este cu siguranta o vedeta a anului trecut, dar si a acestui an. In anul 2020 vom putea incerca un nou model cu un motor central.

Constructorul va lasa cu siguranta mai mult timp pana lumea se va obisnui cu noua masina V8, dar in „meniu” vor fi cu siguranta si alte modele mai puternice. Oare noua masina Z06 va fi dezvaluita la Salonul de la Detroit? Mai avem ceva de asteptat pana vom vedea…

Tandemul Subaru BRZ si Toyota 86 regandite. In serviciu inca din anul 2016, cele doua versiuni ale masinii coupe elaborate impreuna de catre Subaru si de catre Toyota, incepe sa dea semne evidente de oboseala. Cei doi bolizi nu si-au pierdut din puterea lor de conduita, dar alaturi de recenta GR Supra cu siguranta ca intra intr-un con de umbra.

Inca este putin prea devreme pentru a vedea ce ne asteapta, dar implementarea unui motor cu tubo-compresie pentru masina Subaru Ascent  va fi cu siguranta cea mai buna ameliorare.

Volskwagen Golf GTI. Noul model de Volswagen Golf GTI, a fost dezvaluit mai devreme, in anul 2019 si are un model evolutiv si mai ales o multime de inovatii din punct de vedere tehnolgic. Cei care sunt in  cautare de performante vor fi incantati cu siguranta sa afle ca gigantul Wolfsburg are intentia sa ofere o multitudine de versiuni axate pe performanta. Un model va fi dezvaluit la Salonul de la Geneva.

Cadillac. Aceasta marca nu mai are nevoie cu siguranta, de nicio prezentare. Pe termen mediu a ales sa se orienteze inspre domeniul electric dar pana atunci a anuntat comercializarea de modele cu „V”- CT4-V si CT5- V. Dar acestea nu au nimic de-a face cu berline superputernice din anii trecuti. Oare sub capota noilor berline vom gasi un motor super puternic V8 Blackwing? Ramane de vazut…

BMW M2 CSL. Constructorul bavarez a expus acum ceva vreme la Salonul de la Montreal sublima M2 CS dar se pare ca se vizeaza din ce in ce mai multe performante si atingerea limitelor, cu un nou model CSL.

Lamborghini Sterrato. Trebuie sa recunoastem ca aceasta marca este putin cam excentrica si ca imbinarea capacitatilor unei masini SUV cu look-ul ravasitor al lui Lamborghini Huracan pare un lucru perfect plauzibil. In orice caz, cu resursele marcii Audi in culise, orice este posibil.

Mercedes Benz SL. Roadsterul german este fara indoiala cel mai confortabil din acest palmares. In orice caz in urmatorii doi ani, va trebui sa avem rabdare si sa vedem cum se va transforma aceasta marca. In orice caz, va risca sa se distanteze de AMG GT.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *