SxS-ul sport CFMOTO ZForce 500 Trail cu lățimea de 50 inch se poate strecura pe cele mai înguste trasee off-road

img
Home / Stiri si noutati auto / SxS-ul sport CFMOTO ZForce 500 Trail cu lățimea de 50 inch se poate strecura pe cele mai înguste trasee off-road

Pentru acei rideri care caută un side-by-side sport lat de 50 inch, CFMOTO a adus pe piață modelul ZForce 500 Trail. Acest SxS vă va permite să vă aventurați fără probleme pe cele mai înguste trasee de munte și vă permite să luați alături și un coechipier. Cele mai noi vehicule SxS CFMOTO sau de la alți producători renumiți, precum și o colecție diversificată de echipamente de protecție off-road provenind de la nume celebre, precum Fox Racing, Shift, Leatt, Gaerne, Airoh și altele sunt disponibile pentru pasionații de aventură.

ZForce 500 Trail promite să livreze o porție sănătoasă de adrenalină pe cele mai dificile cărări off-road și vine echipat cu dotări cuprinzătoare, care la multe modele concurente se regăsesc ca și accesorii opționale. Pachetul standard include următoarele:

– cutie automată CVTech de înaltă performanță

– bare de protecție din oțel durabil pe față și pe spate

– jante 14 inch CFMOTO

– amortizoare reglabile

– ghidon ajustabil

– gardă la sol 11.2 inch

– multiple compartimente pentru stocarea de bunuri

– troliu 1360 kg

– instrumentar de bord multifuncțional cu ecran digital

– frâne pe discuri hidraulice pentru toate cele patru roți

– frână de parcare mecanică

– cabină cu certificare ROPS.

La nivel de motorizare, CFMOTO ZForce 500 Trail se impune prin motorizarea cu un 1 cilindru, 4 valve, 4 timpi, 495 cc, pe răcire cu lichid, SOHC, pe injecție electronică EFI (de la Bosch), capabilă să genereze până la 38 cai putere, suficient pentru a vă permite o experiență de riding palpitantă și pentru a depăși cele mai dure obstacole de pe traseul montan preferat. Motorul vine cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L.

image002

La capitolul șasiu, side-by-side-ul ZForce 500 Trail se afirmă prin echiparea cu suspensii independente cu brațe duble în A, amortizoare pe gaz ajustabile și frâne hidraulice. În completarea acestora vin jantele de 14 inch din aluminiu și anvelopele 26 X 9-14” pe față, respectiv 26 X 11-14” pe spate. Vehiculul din familia CFMOTO oferă o gardă la sol ridicată de 11.2 inch. Acesta deține un rezervor de combustibil de capacitate 24 litri pentru mai multă distracție cu un singur plin. Include standard troliu de capacitate 1360 kg și cârlig de remorcare de 2 inch. Troliul constituie un accesoriu de nelipsit pentru orice escapadă sau întrecere în off-road și vă va ajuta să ieșiți mai ușor din situațiile critice pe traseu, de exemplu atunci când vehiculul rămâne împotmolit într-o zonă cu noroi adânc.

În afara atributelor tehnice avansate cu care vine înzestrat, SSV-ul sport CFMOTO ZForce 500 Trail dispune de un look modern, complementar performanței off-road dovedite și este disponibil în două scheme de culoare, pe portocaliu și pe gri. Nu veți găsi pe piață un side-by-side categoria 50 inch mai accesibil și mai bine dotat decât ZForce 500 Trail.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *