Servicii de rent a car la cele mai mici preturi

img
Home / Stiri si noutati auto / Servicii de rent a car la cele mai mici preturi

Oamenii calatoresc peste tot: in lumea intreaga cu avioanele, in tara cu masinile ca sa isi rezolve problemele. Unii lucreaza la sute de kilometri de casa, altii merg in interes de afaceri sau pur si simplu sa admire frumusetile tarii.

Mijloacele de transport in comun sunt din ce in ce mai putin folosite, deoarece:

-se pierde mult timp in statii, asteptad sosirea autobuzelor, a tramvaielor. Asteptarea indelungata nu este de preferat nici vara, fiindca oamenii se coc de caldura (multi fac insolatie, deoarece statiile sunt asezate in bataia soarelui), dar nici in zilele mohorate de toamna, cand ploua si bate vantul si nici iarna, cand este ger cumplit si peste tot se intinde o oglinda de gheata.

-persoanale bolnave, sensibile, mamele cu copii si varstnicii au locurile asigurate numai teoretic. Este greu si pentru un om sanatos sa calatoreasca in picioare 5-6 statii intr-o caldura coplesitoare.

Pretul biletului este identic si pentru cel care sta pe scaun si pentru cel care sta in picioare si acest lucru nu este drept.

-autobuzul nu se abate de la traseul sau sa le permita calatorilor sa isi rezolve anumite probleme. Nici taxi nu poate fi oprit pe drum, fiindca stationarea este mai scumpa decat tariful pe kilometru.

Servicii de rent a car sunt flexibile in sensul ca permit celui care inchiriaza o masina sa o foloseasca la fel cum si-ar folosi masina personala.

-atmosfera din autobuz nu este mereu cea dorita. Exista calatori pusi pe scandal, persoane care vorbesc vulgar si se imbrancesc, plus hotii de buzunare care reprezinta un real pericol. Un calator neatent se poate trezi fara actele sale, fara card, fara bani si telefonul mobil.

Este mult mai elegant ca persoana care are nevoie sa calatoreasca mult si detine permis de conducere, sa inchirieze o masina si sa isi rezolve elegant toate problemele.

Firma Premierrentacar.ro asigura mobilitatea necesara clientilor si se remarca in peisajul furnizorilor de serivii inchiriere masini prin urmatoarele particularitati:

-este o firma de inchiriere masini care detine o flota moderna si bine pusa la punct. Masinile care se inchiriaza fac parte din top 10 ale celor mai circulate si dorite masini din Romania. Persona care inchiriaza va avea satisfactia  de a conduce o masina foarte buna si scumpa.

-nu exista limita a kilometrilor in timpul unei inchirieri. Clientul o poate conduce zi si noapte, important este sa nu o strice si sa nu o bage pe drumuri forestire sau impracticabile.

-discount la rezervarile telefonice si la plata cash, dar si posibilitatea de a achita serviciile online, pe pagina securizata. In felul acesta niciun client nu este pus in dificultate, fiindca omul dispus sa plateasca online poate nu are lichiditati la el, iar daca ar fi impusa achitarea online, exista si persoane care nu si-au facut carduri sau evita sa le foloseasca in tranzactii online.

-masinile sunt perfect curate, portbagajul este si el igienizat, astfel ca nimeni nu se afla in pericolul de a lua microbi din masina sau de a se imbolnavi.

-asistenta rutiera la dispozitie

-echipa de profesionisti care pregateste masina din timp si o verifica inainte de plecarea in cursa.

Aceste servicii sunt utile celor care vin cu avionul din tari indepartate si au bagaje multe si grele. Se pot inchiria masini cu multe locuri pentru excursii in familie sau cu mai multi prieteni si pentru diferite evenimente: nunta, botez, aniversare.

Calatoria cu masina personala sau cu una inchiriata este superioara in ceea ce priveste confortul oferit tuturor celorlalte mijloace de transport fiindca:

 1. Se decide de comun acord ora plecarii si nu este o ora impusa. Multi oameni care pleaca in excursii cu trenul, cu avionul sau cu autocarul sunt nevoiti sa se trezeasca de la ora 3, sa ajunga la ora impusa de organizator. De regula se pleaca de dimineata, pentru a se vizita cat mai multe obiective si a se ajunge la o ora rezonabila la hotel. Din cauza trezitului, a stresului, a grabei, oamenii nu pot sa se bucure de frumusetea calatoriei.
 2. Se poate face o selectie a persoanelor din masina. Daca in avion sau in tren oamenii sunt nevoiti sa suporte scandalagii si pe cei care beau alcool, in masina inchiriata, cel care a inchiriat-o isi alege atent partenerii de drum ca fiecare sa se simta excelent.
 3. Se pot face popasuri de cate ori cineva doreste acest lucru.
 4. Lucrurile de valoare se afla in siguranta, posesorii lor nu trebuie sa stea tot timpul cu ochii pe ele, deoarece calatoresc cu oameni de incredere.
 5. Sunt permise devierile de la ruta stabilita si acestea se fac fie pentru aprovizionare, servirea mesei, cumparaturi, fie pentru vizitarea unor zone unice prin frumusetea lor.
 6. Se fac opriri pentru sedintele foto in lanuri pline cu maci sau cu floarea-soarelui. Pozele facute in concediu sunt foarte importante, fiindca sunt adevarate tezaure de amintiri.
 7. Soferul conduce atent si siguranta celor din masina se afla pe maini responsabile.
 8. Masinile dispun de toate dotarile: aer conditionat, sistem audio ca excursia sa fie una de neuitat.

Tarifele sunt acceptabile, iar viata este mult mai frumoasa, cand cineva calatoreste cu cei dragi alesi de el, cand sta fara grija la masa la restaurant, fiindca nimeni nu il grabeste.

Masina inchiriata ofera autonomie la fel ca masina aflata in proprietate, dar este mai putin costisitoare decat masina personala.

Masina inchiriata poate substitui masina personala aflata le reparat. Celor cu masina le este foarte greu sa se adapteze deplasarii cu mijloacele de transport in comun.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *