Peugeot, Citroën, noutatile hibride reincarcabile si electrice pana in 2023

img
Home / Stiri si noutati auto / Peugeot, Citroën, noutatile hibride reincarcabile si electrice pana in 2023
/
2 Views

Grupul Stellantis are in program sa scoata pe piata un total de 21 noutati electrice si hibride reincarcabile, printre care un numar mare de masini Peugeot si Citroën. Care? Vei afla in cele ce urmeaza.

Ultimul semestru din 2021
Citroën ë-Berlingo si Peugeot e-Rifter. Cele doua mari noutati de sfarsit de an de la Peugeot si de la Citroën, le stim deja, deoarece au fost prezentate la inceputul anului 2021. Versiunile electrice ale celor doua masini ludospace sunt disponibile pe comanda de luna trecuta si isi vor face aparitia la concesionari in al doilea semestru al acestui an.

Peugeot 308 Hybrid. Noutatea hibrida reincarcabila de la Peugeot de la acest sfarsit de an nu este o mare surpriza, deoarece este vorba despre noua masina Peugeot 308. Pe langa motoarele cu benzina, de 110 si 130 de cai, dar si Diesel de 130 de cai, va trebui neaparat sa alegi si variantele PHEV pentru a avea si multa putere. Prima varianta are 180 de cai si este disponibila cu aproape toate finisajele. A doua are 225 de cai si are doar doua finisaje superioare, GT si GT Pack. Varianta brak SW isi va face si ea aparitia la concesinari in toamna.

In 2022. Citroën C5 hibrid reincarcabil

Nu o numi Citroën C5, ci C5 X. Este un model care marcheaza reintrarea marcii pe piata berlinelor dupa patru ani de absenta. Si aceasta masina va avea un look inedit, la antipozi fata de celelalte doua variante. Este o masina pe jumatate SUV, pe jumtate break si nu trebuie sa fie considerata o noua C5, ci o cu totul noua propunere. Este foarte originala la exterior, dar mult mai cuminte la interior. Dar, cel putin este foarte generoasa cu bagajele si cu pasagerii.

Peugeot 308 Cross Hybrid

Masinile SUV coupe incep sa seduca din ce in ce mai multi utilizatori. Dupa Renault si modelul sau reusit, Arkana sau Volskwagen cu masina sa Tiago, Peugeot se lanseaza si el in aceasta aventura si va propune in al doilea semestru al anului 2022 o varianta mai inalta, dar cu un pavilion mai inclinat al noii sale compacte.

Numele sau este 308 Cross. Are un ampatament foarte confortabil deci este cea mai spatioasa masina, ideala pentru familiile mai mari. In interior, va semana cu modelul 308. Pe langa un motor pe benzina, va avea una sau mai multe variante hibride reincarcabile.
Primul semestru din 2023

Citroën ë- C3, Europa

Lansata in anul 2016 si restilizata lejer in 2020, generatia actuala va lasa loc unei noi variante in anul 2023. Nu se stiu foarte multe despre masina, dar s-ar putea sa fie inspirata de look-ul masinii produsa in India.

Peugeot e-308. Noua compacta de la marca cu leu va fi in intregime electrica. Are un motor de 136 de cai si o baterie cu o capacitate de 50 kWh.

Peugeot 3008 III Hybrid. Are un look foarte ingrijit, un interior original si foarte bine ingrijit si bine realizat. Va propune pentru prima data mai multe versiuni 100% electrice si va oferi pana la 700 km autonomie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *