Pint.ro – Broker de asigurari online propune o campanie atractivă de educație rutieră

img
Home / Stiri si noutati auto / Pint.ro – Broker de asigurari online propune o campanie atractivă de educație rutieră

Știați că doar în primele 7 luni ale acestui ani au fost săvârșite nici mai mult, dar nici mai puțin de 2600 de accidente rutiere? Acestea s-au soldat, din nefericire, cu peste 930 de decese și alte peste 2000 de răniri grave. Se pare că regulile de circulație sunt sfidate de șoferi, iar scumpirile în materie de asigurări auto nu îi împiedică pe aceștia să manifeste o conduită periculoasă la volan.

Accidentele rutiere atrag după sine urmări grave și penalizări. Cu fiecare accident comis de un conducător auto, cu atât se scumpește și tariful unei asigurari online, din cauza creșterii malusului din clasa Bonus-Malus.

Cum ar fi, oare, traficul dacă toți șoferii ar conduce prudent? Aceasta este întrebarea care se freamătă de mult prea mult timp pe buzele multor șoferi, pietoni și companii care se ocupă cu încheierea de asigurari online pentru vehiculele care circulă pe drumurile publice ale țării.

Traficul infernal și apariția multor accidente rutiere în ultimii ani, au condus la necesitatea unei campanii de conștientizare a riscurilor presupuse de lipsa de atenție, grabă sau de un șofer care își dorește să ajungă imediat într-un anumit punct și încalcă regulile de circulație.

Campania „Fără grabă!” la inițiativa brokerului de asigurari online Pint.ro

campaniefaragraba(1)

Din dorința de a contribui câtuși de puțin la obținerea unei „normalități” în trafic, brokerul de asigurari online Pint.ro propune o campanie de conștientizare și educație rutieră în scopul evitării accidentelor auto produse de șoferii români.

Domnii Ambalescu, Zebrescu, Claxonescu, Grăbescu, Litorescu, Blochescu și Stropescu sunt protagoniștii celor 7 videoclipuri animate cu care debutează campania „Fără grabă!” înaintată de brokerul de asigurari online Pint.ro. Fiecare dintre cele 7 personaje întruchipează câte o acțiune nefirească în trafic, care poate conduce la daune severe și chiar accidente rutiere mortale.

Deși niciunul dintre videoclipuri nu prezintă în mod explicit consecințele imediate ale unui stil agresiv sau imprudent de șofat, acestea trebuie înțelese în mod implicit. Dincolo de scumpirile iminente la încheierea de asigurari online și banii pierduți pe costurile de reparație ale autoturismului pe care îl conduceți, vă puteți confrunta cu urmări severe sau chiar mortale.

Alegeți să evitați nenorocirile din trafic adoptând un stil de șofat prudent și precaut! Veți vedea că timpul în care ajungeți la destinație nu va crește dacă alegeți să fiți calculat la volan, iar viteza mare de deplasare nu este unica sursă prin care puteți evita întârzierile la diferite evenimente.

Care este ideea din spatele campaniei brokerului de asigurari online?

faragraba-pint.ro(1)

Prin seria de clipuri animate, brokerul de asigurari online și-a propus să combată lipsa de conduită în trafic și să atragă atenția șoferilor la urmările unor acțiuni periculoase la volan. Spre exemplu, domnul Ambalescu spune povestea pietonilor agasați de zgomotele infernale produse de șoferii de motocicletă, care confundă șoseaua publică cu o pistă de raliu.

Ambalarea motorului pe o șosea traversată atât de alți participanți la trafic, cât și de pietoni poate fi extrem de periculoasă, întrucât nu puteți fi sigur niciodată de reacția pe care ceilalți o au atunci când aud un huruit în apropierea lor imediată.

Tot din seria poluării fonice și a deranjului produs de șoferi în trafic face parte și povestea domnului Claxonescu, care descrie tipologia conducătorului auto care a făcut din claxon o prelungire a mâinii.

Din dorința de a ajunge mai repede la destinație sau de a fii înaintea oricui în trafic, graba combinată cu acțiunea claxonului poate deturna atenția celorlalți participanți la trafic și în acest fel, dacă nu sunteți atent și concentrat la drum puteți produce un accident.

Prin ilustrarea poveștilor domnilor Grăbescu și Litorescu, compania mediatoare de asigurari online propune un îndemn la adresa șoferilor grăbiți de a înceta să mai accelereze și să sfideze ceilalți participanți, întrucât riscă producerea unor urmări fatale pentru doar câteva minute scutite de stat în trafic.

Celelalte 3 povești din trafic, ale domnilor Zebrescu, Blochescu și Stropescu se concentrează pe incomodarea altor conducători auto sau a pietonilor care își exercită dreptul de a participa la trafic ori a traversa strada, respectiv a aștepta într-o stație de autobuz marcată ca atare.

Alegeți să conduceți prudent și evitați cheltuielile mari pe asigurari online!

Dincolo de poveștile domnilor prezentați de campania brokerului de asigurari online, chiar și dumneavoastră vă puteți implica activ în combaterea acestui comportament imprudent în trafic. Graba, traficul și neatenția la volan sunt cauzele unei iresponsabilități sociale.

Oamenii nu sunt conștienți de durata călătoriei pe care o au de parcurs, nu se grăbesc să plece din timp de acasă pentru a evita aglomerația și în niciun caz nu respectă cu strictețe regulile de circulație. Iar în acest fel produc acele accidente care se soldează în multe situații cu urmări mortale.

Pentru a constrânge comportamentul abuziv în trafic, firmele de asigurari online au mărit prețul polițelor de asigurare auto în funcție de prudența șoferilor la volan. Cu cât dumneavoastră sunteți mai atent la drum, dar și la ceilalți participanți la trafic, cu atât șansele dumneavoastră de a încheia asigurari online la prețuri avantajoase sunt mai mari.

Pe de altă parte, dacă vă asemănați cu domnii Grăbescu sau Litorescu și întrați în depășiri care pot pune atât viața dumneavoastră în pericol, cât și pe a altor participanți la trafic și săvârșiți un accident rutier, acesta va fi notat în dosarul dumneavoastră, iar următoarea dată când va trebui să încheiați asigurari online, veți suporta un cost mai mare la încheierea RCA-ului, spre exemplu.

Pint.ro, broker de asigurari online, mizează pe ideea de prudență la volan. Însuși sloganul companiei de asigurari online, „Mergi la sigur!”, întruchipează ideea ilustrată de campania „Fără grabă!”, anume a avea o conduită civilizată la volan prin păstrarea limitelor de viteză impuse de lege, respectarea regulilor de circulație, cât și respectarea celorlalți participanți la trafic.

Dacă sunteți în căutarea unei asigurari online, mergeți la sigur pe Pint.ro și încheiați polițele de asigurari online dorite, urmând doar câțiva pași simpli. Imediat după completarea datelor personale, veți primi ofertele de preț și de acolo vă puteți alege polițele de asigurari online dorite de dumneavoastră, urmând ca după plata să primiți confirmarea simplu și foarte rapid direct pe adresa de email!

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *