Noutatile Mercedes pentru anul 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Noutatile Mercedes pentru anul 2021
/
9 Views

Anul 2021 va fi anul berlinelor pentru Mercedes. O marca care va scoate pe piata nu mai putin de trei motorizari termice si electrice. AMG nu se va lasa mai prejos cu electrificarea in program. In acest an insa, modelul GLA va fi si el vedeta. Este cel mai recent model compact de la Mercedes care a fost reinnoit, profitand de acum inainte de un adevarat look de SUV si de un habitaclu total transformat.

AMG, marca sportiva de la Mercedes a scos pe piata cea mai rapida masina, AMG GT Black Series. Un monstru de 730 de cai inpirat de modelul AMG GT3. Classe S pentru a incepe anul, urmat de EQS. Marca Mercedes va fi concentrata mai ales pe segmentul ultra lux in 2021, producand noua masina Classe S. Prezentata in luna septembrie, limuzina va aparea in primele luni din 2021. Dar doar in varianta Diesel pentru moment.

O varianta hibrida reincarcabila este si ea prevazuta, dar nu va aparea pe piata inainte de vara. Despre lux va fi vorba din nou in vara, odata cu aparitia modelului de berlina EQS. Versiunea electrica de la Classe S, EQS va fi fabricata pe o noua platforma inedita care va fi mai apoi reluata de alte modele electrice ale marcii. Chiar daca nu cunoastem insa forma sa definitiva, se stie ca acest « vas de amiral » silentios va fi dotat cu o autonomie record de peste 700 de km.

Classe C revine si ea in forta. O varianta care va fi in curand prezentata in mod oficial probabil in primavara sau in vara. Masina familiala va arbora un look la jumatatea drumului dintre Classe E si Classe S si va fi cea mai mare dintre cele doua. EQA in al doilea semestru, SL in toamna. Mercedes nu vrea sa se lase mai prejos si sa piarda teren in fata masinilor ID.4 si Enyaq iV. Constructorul de la Stuttgart va propune si el un SUV compact electric sub forma lui EQA care va aparea in a doua parte a anului si va fi produs in Germania.

Noul SL va aparea si el in toamna. Dupa doua generatii cu acoperis rigid escamotabil, noua masina va avea o varianta mai supla. O caracteristica care ii va permite sa aduca un suflu nou siglei sale sport, SL care inseamna Sport Liecht. Mai ales ca se va baza pe un sasiu de la AMG GT Roadster. Dar care va fi si o masina extrem de dinamica. AMG One va aparea in sfarsit pe piata? Masina AMG One va fi hibrida cu o putere cumulata de peste 1000 de cai si nu mai putin de patru motoare electrice.

Chiar daca inca nu a fost anuntata nicio data oficiala, anul 2021 ar putea fi anul in care AMG se intoarce inspre electrificare. Modelele 53 AMG au deja un motor de sase cilindri turbo cu o hibridare lejera dar AMG prevede si hibride reincarcabile in gama sa care vor avea litera « e ».

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *