Noutatile Lexus pentru anul 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Noutatile Lexus pentru anul 2021

Daca in acest an ai in program sa iti achizitionezi un Lexus, trebuie sa stii neaparat care sunt noutatile in acest an. Nu toate modelele profita de schimbari, dar unele prezinta schimbari destul de importante.

Iata deci ce ne rezerva divizia de lux de la Toyota pentru acest an.

UX. Cu modelele UX 250 ch, o configuratie la doua niveluri in ceea ce priveste spatiul de reincarcare permite ameliorarea capacitatii cu pana la 26%. Se pot alege, de asemenea si noi culori pentru anul 2021. NX. Cu versiunea hibrida NX 300 h, o noua editie speciala F Sport este propusa in albastru si in negru. Aceasta are un interior negru cu detalii albastre si rochii specifice de 18 inchi de aliaj. Mai putem aminti si anumite schimbari in ceea ce priveste echipamentul de la anumite variante.

Masina RX 2021 este cea care ne va permite sa ne bucuram de o experienta minunata intr-un SUV de lux. Are un stil original, cele mai indraznete executii, performante agile deci este un SUV de lux cu tractiune integrala ideal pentru viata la oras. RX. O Versiune care pune accentul pe negru este adaugata gamei pentru anul 2021.

O vei gasi sub numele de Black Edition sau Accent Noir. Aceasta adauga un interior F Sport care imbina de minune albul si negrul si detalii albastre. Rotile din aliaj sunt de 20 de inchi. Covoarele si detaliile sau trasaturile stilistice sunt specifice acestui model. Masina RX ofera lux si performanta si se remarca prin cele mai inovatoare tehnologii si un design extrem de reusit si de atragator. La interior, are cele mai bune materiale si cele mai bune texturi. Pasagerii se vor simti in maxima siguranta datorita unui ansamblu foarte inovativ de dispozitive de siguranta.

Lexus 250 h 2021 este o masina care va atrage atentia in acest an, asta e sigur. Acest model este cel care vine cu o gramada de noutati atat in ceea ce priveste piesele cat si designul sau sofisticat. In plus, masina este foarte bine echipata cu un motor de 2.0 si un calculator de bord complet. Masina este hibrida deci mai poseda inca un mare avantaj. Cu motorul sau puternic, masina este destul de rapida, dar nu neglijeaza nici echipamentele de siguranta care sunt si ele mult mai complete. Masina este de asemenea, extrem de confortabila si are cel mai spatios interior. Designul sau este mult mai sofisticat si chiar atrage atentia.

Masina Lexus IS 2021 are un design conservator, dar evolutiv. Pentru ca este in tendinte la ora actuala, Lexus a pastrat calandrul proeminent de la generatia precedenta, chiar daca nu este apreciat de toata lumea. Designul sau este mai complex si masina are o aparenta mult mai rafinata.

Lexus RC va avea si ea cateva ameliorari in acest an si va avea si o editie speciala, Black Line. Se va propune si o versiune coupe cu un monitor pentru unghiurile moarte iar gama de culori se va imbogati cu nuanta Gracian Water, pe langa alte 8 culori.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *