Noul NX-primul SUV hibrid reincarcabil de la Lexus pentru un lux responsabil

img
Home / Stiri si noutati auto / Noul NX-primul SUV hibrid reincarcabil de la Lexus pentru un lux responsabil

Un stil mai indraznet ca niciodata, un interior rafinat in fruntea conectivitatii si motoare Hybrid sau Plug-in Hybrid din ce in ce mai eficiente, noul SUV premium Lexus NX te asteapta!

Bazele lui Lexus NX au fost puse pentru a raspunde nevoilor zilnice ale clientilor din intreaga lume intr-o perioada de tranzitie ecologica. Are avantajele electrificarii, designului, performantei si tehnologiei de ultima ora.

Pe segmentul competitiv al SUV-urilor compacte premium, noul Lexus NX are toate argumentele pentru a te seduce. Incepand cu un stil care este intotdeauna unic. Inspirata de filozofia Lexus „L-Finesse” si reinventata in 2021, a doua generatie aduce un suflu de modernitate, onorandu-si originile. Trasaturile fine dar caracterul reafirmat de noile coduri stilistice Lexus, noul NX isi cultiva mereu personalitatea aparte, intre statura si compactitate, intre eleganta si sportivitate.

In spatele rafinamentului atat de drag marcii Lexus, se afla munca celor din gruparea Takumi, maestri japonezi, recunoscuti pentru expertiza si excelenta muncii lor Acest lucru se traduce prin alegerea de materiale nobile si o ansambare de cea mai inalta calitate, pentru un finisaj exceptional. Intreg habitaclu a fost proiectat si gandit pentru a respecta arta ospitalitatii traditionale japoneze, Omotenashi.

O indrazneala interioara

O indrazneala care se regaseste si intr-o cabina transfigurata. Noul NX ofera un loc de onoare digitalului si tactilului. In partea de sus a unui tablou de bord complet reproiectat se afla acum un ecran tactil mare de 14 inchi. Amplasat in format peisaj – landscape pentru a nu taia campul vizual, este si usor intors spre sofer, ceea ce il face usor accesibil din spatele scaunului. Integrand replicarea smartphone-ului tau, noul panou digital este completat de cateva comenzi rapide plasate mai jos pentru a face accesibile functiile de incalzire intr-un singur gest. Aceasta ergonomie studiata a noului tablou de bord se traduce prin manevrare simpla si posibilitatea soferului de a-si concentra toata atentia asupra condusului.

Aproape 100 km de autonomie electrica in oras

Elegant si primitor, noul NX nu uita de un confort fara pereche pe drum, de izolare fonica si de relaxare, izoland ocupantii de exterior. Foarte draga lui Lexus si rezultatul a peste treizeci de ani de utilizare si dezvoltare in grupul Toyota, tehnologia hibrida a fost perfectionata si mai mult. Unic in categoria SUV premium, motorul hibrid cu autoincarcare de 244 CP este disponibil in 2 sau 4 roti. Iar pentru cei care doresc sa mearga si mai departe in electrificare, NX este disponibil si cu un motor hibrid plug-in, o premiera pentru Lexus. Pe langa puterea crescuta pana la 309 CP si placerea de condus sporita, hibridul plug-in NX se poate conduce complet electric timp de aproape 100 km in conditii urbane. O autonomie confortabila permisa de bateria litiu-ion de 18 kWh care se reincarca in mai putin de 3 ore.

Noul Lexis NX ofera si capacitate de incarcare foarte generoase. Portbagajul de 545 de litri raspunde nevoilor zilnice. Aici intra trei genti de golf si doua valize. Daca scaunele sunt rabatate, capacitatea devine mai mare.

https://www.automobile-magazine.fr/voitures-hybrides/article/32287-nouveau-nx-premier-suv-hybride-rechargeable-de-lexus-pour-un-luxe-responsable1

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *