Mercedes Benz Classe C 2022- cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre noua masina

img
Home / Stiri si noutati auto / Mercedes Benz Classe C 2022- cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre noua masina

Proaspat reinnoita pentru anul 2022, noua masina Mercedes Benz, revine pentru a cincea generatie. Aceasta soseste mai ales cu o noua semnatura estetica atat la interior cat si la exterior, dar si cu unele tehnologii ultimul racnet. Iata insa care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre noua masina Mercedes Benz Classe C 2022.

O fata noua. Designerii de la Mercedes s-au bazat pentru acest nou model pe principiul liniilor in « continua miscare ». In acest fel, masina da impresia ca este in continua miscare, chiar daca stationeaza. Mai multe elemente estetice accentueaza acest efect. Mai intai, designerii au propus linii mult mai simple si mai minimaliste la noua berlina, disponibila si in varianta familiala. In acest fel, este mult mai usor sa se vada silueta principala care se intinde din fata pana in spate. Farurile au fost si ele alungite, in acest fel conferindu-se masinii un aer mai agresiv fata de generatia precedenta.

Estetica calandrului a fost si ea regandita si linia capotei este si ea mai interesanta. In partea din spate, Mercedes mentioneaza ca este pentru prima data cand farurile au fost separate. O parte se afla pe flancul vehiculului si cealalta pe portbagaj. Acestea au fost si alungite si micsorate putin. Noua masina Classe C este si mai lunga si mai lata decat varianta precedenta. Trei culori se adauga paletei- Blue spectral, Silver high-tech si White opalite.

Un singur motor. Masina Mercedes Classe C va folosi un nou motor de patru cilindri de 2,0 litri cu turbocompresie de 255 de cai. Totul este alaturat unui sistem de hibridare lejera de 48 de volti care ajuta la producerea unui surplus de 20 de cai. Grupul motopropulsor va include o transmisie cu noua raporturi si tractiune integrala 4MATIC. Printre particularitatile sale, turbo a fost dezvoltat in colaborare cu grupul F 1 Mercedes – AMG Petronas. Sprintul de la 0 la 100 de km pe ora, se face, conform constructorului, in 6 secunde.

Sportivitate in interior. Postul de condus este separat in doua sectiuni distincte. Prima, tabloul de bord este servit de un ecran digital de 10,25 inchi sau de 12, 3 inchi, in functie de optiune. A doua, consola centrala, are un ecran de infodivertisment care are 11,9 inchi. Ambele sunt orientate cu 6 grade inspre conducator. Ultima generatie de MBUX.

La fel ca si masina Classe C din 2021, varianta din 2022 va fi echipata si ea cu a doua generatie de Mercedes Benz User Experience, MBUX mai pe scurt. Mai are si alte functionalitati precum Smart Home care comunica cu un sistem de casa inteligenta. Astfel, ca va fi posibil sa controlezi de la distanta caldura din casa, jaluzelele, iluminatul sau aparatele electrice.

Este disponibil si un sistem de navigatie in realitatea augmentata. O camera inregistreaza mediul din jurul masinii precum semnele de circulatie sau sagetile care indica drumul. Aceste imagini vor fi afisate apoi pe ecranul central pentru a se facilita navigarea. Mercedez Benz este o masina care se va bucura cu siguranta in randul utilizatorilor dupa ce va fi lansata in mod oficial, in 2022. Ce ziceti de ea, va place?

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *