Masinile viitorului- cele mai frumoase modele de concept cars

img
Home / Stiri si noutati auto / Masinile viitorului- cele mai frumoase modele de concept cars

Cei mai mari constructori de automobile din lume isi prezinta in fiecare an cele mai recente idei ale lor. Iar aceste masini concept poate ca nu vor fi niciodata fabricate, dar cu siguranta ca vor inspira o parte din urmatoarea serie de vehicule care va aparea pe sosele. Iata deci care sunt cele mai impresionante modele.

GT Concept, Vauxhall, Opel. Aceasta masina coupe cu doua locuri, este dotata cu un motor de trei cilindri de un litru si cu o cutie de viteze secventiala in sase raporturi. Directorul acestui concept, Mark Adams, a declarat ca aceasta concept car aducea un omagiu pentru alte doua concepte influente din mijlocul anilor 1960- Vauxhall XVR si Opel Experimental GT.

Gripz Concept, Nissan. Aceasta masina mai sporty, este inspirata de o masina de raliu clasica, Datsun 240Z si din bicicletele sportive. Are o tehnologie EV bazata pe sistemul Pure Drive Hybrid si integreaza in acelasi timp limbajul de conceptie al geometriei emotionale de la Nissan.

i8 Concept, BMW. Aceasta masina electrica de la BMW este echipata cu un model de trei cilindri de 220 de cai, care ii permite sa ajunga de la 0 la 100 de km pe ora in mai putin de cinci secunde. Masina a aparut in fimul Mission Impossibile din 2011, alaturi de Tom Cruise.

EXP 9 F, Bentley. Aceasta masina concept, un SUV de lux are un motor W-12 cu biturbocompresor, de  litri. Are si un calandru matricial, specific pentru Bentley si faruri rotunjite.

LRX, Land Rover. Aceasta masina coupe cross, lejera, are 435 de cm lungime si 200 cm latime si 152 cm inaltime. Anumite interioare au fost construite doar cu materiale care respecta mediul, cum ar fi scaunele, care au fost acoperite cu un material provenit de la sticle reciclate.

Vanquish Vision Concept, Aston Martin. Aceasta masina concept din anul 2019 demonstreaza tentativa Aston Martin de a rivaliza cu McLaren 720 S, Ferrari 488 si Lamborghini Aventador. Masina are un motor central care va fi echipat cu un V6turbo hibrid.

2020 Vision Gran Turismo, Nissan. Dotata cu un motor V6 bi-turbo, aceasta masina concept are o acceleratie foarte puternica in orice situatie, asta datorita unui sistem hibrid FR-4WD de inalta performanta.

Urban Concept, Audi. Aceasta masina extrem de lejera, cu doua locuri combina trei elemente principale – senzatia ca ai o masina de curse, placerea de a conduce si capacitatea de a se conduce foarte usor in oras.

Vision EQ Silver Arrow, Mercedes Benz. Aceasta masina monoplace a fost construita pentru a se aduce un omagiu masinii record W125 din anul 1937. Are un motor de 370 de cai si poate ajunge pana la 96,5 km in mai putin de 2 secunde.

Onyx, Peugeot. Aceasta masina concept este construita cu carbon monolitic si are un motor hibrid V8 HDi FAP de 3,7 litri. Cauciurile sunt construite special de catre Michelin, usile si aripile sunt din cupru iar farurile din spate sunt stilizate.

ESFLOW, Nissan. Aceasta masina cu motor dublu poate sa ajunga pana la 160 de km pe ora in mai putin  de cinci secunde. Interiorul are piele de cea mai inalta calitate.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *