Cele mai sigure masini SUV de pe piata

img
Home / Masini noi 2018 pe piata auto / Cele mai sigure masini SUV de pe piata
/
130 Views

Iubitorii de vehicule utilitare sport, au mai nou acces la un numar foarte mare de modele diferite. Dar, nu ofera toate acelasi nivel de siguranta. Datorita diferitelor elemente sau tehnlogii, unele modele de sunt mai sigure decat altele.

Subaru Forester 2019. Subaru face eforturi considerabile pentru a o oferi cele mai bune modele de SUV, care sa te ajute sa conduci in deplina siguranta. Nu e deci de mirare sa aflam ca Subaru Forester 2019 face parte din categoria celor mai sigure masini de pe piata. Pe langa faptul ca ofera o excelenta vizibilitate, Subaru Forester este echipat cu EyeSight, o a doua pereche de ochi care poate avertiza de un pericol in apropiere si care poate actiona sistemul de franare.

Subaru Ascent 2020. Fratele mai mare al masinii Subaru Forester 2019, Subaru Ascent 2020 este un alt model de SUV foarte sigur. Are si el optiunea de EyeSight, dar mai dispune si de alte functionalitati care asigura siguranta precum asistenta la semafoare sau stergatoare foarte inovatoare.

Toyota Rav 4 2019. O multime de iubitori de SUV apreciaza foarte mult caracteristicile sale in materie de siguranta. Este vanduta cu sistemul de siguranta Star care include diferite sisteme precum ameliorarea controlului stabilitatii, reglarea tractiunii si un sistem de franare inteligent.

Mazda CX-5 2019. Este un model de masina foarte popular de la Mazda. Sistemul sau de siguranta, i-Activsense, a avut si el ceva de spus in acest sens. Acest sistem cuprinde diferite tipuri de tehnologii, limitand riscurile accidentelor, precum sistemul inteligent care ajuta la franare, cel care detecteaza pietonii sau regulatorul de viteza cand se capteaza un radar.

Hyundai Palisade, 2020. O aparitie destul de noua in segmentul masinilor SUV foarte sigure, aceasta masina ofera un sistem de siguranta Hyundai SmartSense, dar o multime de alte caracteristici, precum asistenta la evitarea coliziunilor frontale sau detectarea pietonilor.

Hyundai Santa Fe, 2019. Propune cel mai bun ansamblu de catracteristici in ceea ce priveste siguranta celor care o conduc. Contine chiar si un sistem de alerta de pasageri spate deci soferii mai aiuriti care poate isi uita copilul in spate, vor fi avertizati.

Kia Sorento 2019. O „verisoara” a masinii Hyundai Santa Fe 2019, aceasta masina are numeroase caracterstici, precum un sistem de supraveghere la 360 de grade, camera auto spate, o alerta de trafic transversal in spate si senzori de stationare.

Nissan Rogue 2019. Este o masina dotata cu mai multe functionalitati, printre care si detectarea unor unghiuri moarte si un sistem de franare inteligent.

Ford Escape 2019. Are mai multe functionalitati in ceea ce priveste siguranta, vizand limitarea riscurilor de a suferi de accidente si un ansamblu foarte inteligent, Ford Seif and Smart. Acesta are un avertizor de coliziune, asistenta la franare si si stergatoare care pot detecta ploaia.

Audi Q3 2020. Este o masina rara de lux care poate intra in categoria celor mai sigure masini SUV de pe piata. Este dotata cu mai multe tipuri de tehnologii care permit soferilor sa o conduca in siguranta deplina, aici intrand si asistenta la franarea de urgenta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *