Masini electrice- familialele care intra intr-un garaj

img
Home / Stiri si noutati auto / Masini electrice- familialele care intra intr-un garaj

Iti doresti un vehicul electric, dar te intrebi daca nu cumva ar putea fi putin prea mare pentru garajul tau? Am analizat in acest articol cele mai „compacte” electrice de familie pentru tine. Chiar daca, dupa cum vei vedea, calificativul ramane foarte relativ…

Este posibil sa fi experimentat deja bataia de cap de a trebui sa aduci un vehicul intr-un garaj. Si cu masinile care devin din ce in ce mai mari, sarcina nu ar trebui sa devina mai usoara in anii urmatori, pe masura ce masina electrica devine tot mai democratica. Bateria intr-adevar ocupa mult spatiu in sasiu si in structura unui vehicul, astfel incat, chiar daca volumul interior este egal cu cele ale unei masini termice, din pacate, dimensiunea exterioara este mai mare.

Iata deci care sunt masinile electrice care sunt compatibile cu un garaj.

Kia e-Niro. Un SUV electric cu cinci locuri care pastreaza dimensiuni acceptabile (mai scurt decat un Nissan Qashqai sau Peugeot 3008), un spatiu interesant la bord si un volum al portbagajului care nu este deloc mic, masina Kia e-Niro are o latime de 1,98 metri, o inaltime de 1,57 metri si o lungime de 4,37 metri.

Volskwagen ID.3. Modelul german ofera un gabarit de monospace compact extrem de interesant, mai putin restrictive, fata de caroseriile mai inalte ale altor modele de SUV. Are o latime totala de 2,0 metri, o lungime de 4, 26 metri si o inaltime de 1,56 metri.

Peugeot e-2008. Una dintre cele mai compacte modele de masini electrice din aceasta selectie. Masina Peugeot e-2008 are una dintre cele mai inguste oglinzi, cu retrovizoarele desfacute. Portbagajul este si el destul de generos ca dimensiuni, cu 434 de litri. Are o latime de 1,98 metri, o lungime de 4,30 metri si o inaltime de 1,53 metri.

XC40 Recharge. Primul SUV electric, aceasta masina, ofera o dimensiune relativ compacta, desi la limita pentru ceea ce este acceptabil pentru cele mai mici garaje. Are o latime de 2,03 metri, o lungime de 4, 42 metri si o inaltime de 3,65 metri.

Hiunday Ioniq 5. Este vorba despre un hibrid, intre compact si SUV. Un „crossover” care este aproape de 2,10 metri latime cu oglinzi cu tot, care lasa putin loc pe fiecare parte pentru a incadra vehiculul in cele mai inguste garaje, mai ales daca accesul in garaj nu este usor si trebuie facut in „diagonala”. Ioniq 5 este, de asemenea, relativ lung. Are o latime totala de 2,08 metri, o lungime de 4,63 metri si o inaltime de 1,64 metri.

Skoda Enyaq. Un portbagaj de aproape 600 de litri, scaune din spate generoase… Toate acestea se platesc in ceea ce priveste dimensiunea exterioara. Aproape cat un Kodiaq care nu este un model discret Enyaq nu va fi potrivit pentru cele mai mici zone de parcare …si daca ai un garaj intr-un subteran greu accesibil, fii atent, asadar, la manevrele delicate.

Ford Mustang Mach E. Este un american pur: impunator si elegant. SUV-ul electric depaseste 4,70 metri (cel mai lung din selectia noastra), fara sa aiba cel mai mare portbagaj… parametri de luat in calcul in cazul unei achizitii.

Sursa: https://www.beev.co/voitures-electriques/voiture-electrique-familiale/

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *